Layout forum
co do szerokości forum, to mi pasuje tak jak jest, bo lepiej się czyta, ale rozumiem że niektórzy wolą mieć szerokie forum.
temat był już przerabiany na IRCu poprzez krótkie głosowanie zostało wybrane tak jak jest.
co do skórki, to jest to w planach ale nie ma kto tego zrobić, więc jeśli ktoś by się tego podjął, to niech się zgłosi do admina/do mnie.
aloha
temat był już przerabiany na IRCu poprzez krótkie głosowanie zostało wybrane tak jak jest.
co do skórki, to jest to w planach ale nie ma kto tego zrobić, więc jeśli ktoś by się tego podjął, to niech się zgłosi do admina/do mnie.
aloha
Rozumiem ze ladna i sie moze podobac, ale wlasnie zle sie czyta
Marnotrastwo miejsca, a jak powiekszy sie czcionke to wogole lipa
Bo efektywna wykorzystywana szerokosc tekstu do czytania czyli zawartosc tematu zajmuje zaledwie: ~ 612px . Zobacz siobie jak to wyglada na macierzy 1600x1200:

Poza tym po co robic nowa skorke jak juz jest i ladna, wystarczy tylko te 100% tam wrzucic
no ale jesli temat byl juz poruszany i zostalo tak przeglosowane to prosze wlaczcie chociaz opcje indiwidualnego wyboru skorki w profilu uzytkownika.
.

Bo efektywna wykorzystywana szerokosc tekstu do czytania czyli zawartosc tematu zajmuje zaledwie: ~ 612px . Zobacz siobie jak to wyglada na macierzy 1600x1200:

Poza tym po co robic nowa skorke jak juz jest i ladna, wystarczy tylko te 100% tam wrzucic

no ale jesli temat byl juz poruszany i zostalo tak przeglosowane to prosze wlaczcie chociaz opcje indiwidualnego wyboru skorki w profilu uzytkownika.
.
no i jest slicznie
dziekuje!
wymien menu.gif w templates/deox_wide/images/ na ten stad :arrow:menu.gif
Oczywiscie nazwe na menu.gif trzeba zmienic
No i jak chcesz by wsio ladnie wygladalo to mozna GoogleAdds wsadzic w

wymien menu.gif w templates/deox_wide/images/ na ten stad :arrow:menu.gif
Oczywiscie nazwe na menu.gif trzeba zmienic

No i jak chcesz by wsio ladnie wygladalo to mozna GoogleAdds wsadzic w
Kod: Zaznacz cały
<div style="text-align:center"> [...]</div>

[quote="castor"]wymien menu.gif w templates/deox_wide/images/ na ten stad :arrow: menu.gif
Oczywiscie nazwe na menu.gif trzeba zmienic ]
Albo zmień w css'ie nav1 na
Wtedy ten obrazek z tła zostanie wyśrodkowany ;-)
Oczywiscie nazwe na menu.gif trzeba zmienic ]
Albo zmień w css'ie nav1 na
Kod: Zaznacz cały
background: url('....') no-repeat center center;
Skóra wide jest świetna, dzięki za jej dodanie. Tylko zastanawiam się czy nie lepiej byłoby zwiększyć czcionkę w postach (i w oknie pisania postu) o jeden rozmiar. Przyznam szczerze, że na monitorze 15", na którym mam "przyjemność" ostatnio pracować, trzeba trochę wysilić wzrok. Na większym monitorze jest lepiej. A skoro nie ma już stałej szerokości, to większa czcionka nie powinna zbytnio rozwalać forum. To taka moja mała propozycja. Myślę, że warto zobaczyć czy nie wyglądałoby to lepiej.
Zgadza się, ale chyba wyraźnie napisałem, że chodzi mi tylko o czcionkę w postach. Posługując się screenem z poprzedniej strony, chodzi mi o ten zaznaczony obszar (pomijając "Wysłany: Dzisiaj 15:35" i sygnatury). Według ciebie nie ma potrzeby, a według mnie jest.