Potrzebuję solidne, płatne konto email dostępne przez IMAP. Nie chce Gmaila. O dziwo nigdzie w nie mogę znaleźć takiej oferty... Tylko uczelnie mają takie konta.
Może ktoś się z czymś takim spotkał?
Poczta przez IMAP
-
-
klikasz na drugi link w moim podpisie, przechodzisz na subdomene 'serwer', piszesz maila i masz ;-) za free oczywiście, kasę zdzierają tylko Ci, którzy myślą że zarobią na takich podstawowych usługach...DEXTER pisze:Bardzo ciekawy pomysł! Może mógłby ktoś polecić jakiś serwer? Interesuje mnie coś w granicach 50zł/rok.nightwish86 pisze:Na serwerach shelowych są dostępne konta IMAP.
---
Jeśli się odpowiednio rozejrzysz w google to znajdziesz setki darmowych serwerów shellowych.
Re: Poczta przez IMAP
Postaw sobie sam na Debianie ;-) Trzeba tylko mieć domenę...DEXTER pisze:Potrzebuję solidne, płatne konto email dostępne przez IMAP. Nie chce Gmaila. O dziwo nigdzie w nie mogę znaleźć takiej oferty... Tylko uczelnie mają takie konta.
Może ktoś się z czymś takim spotkał?
Pozdrawiam
Re: Poczta przez IMAP
[quote="wojtekz_"]Postaw sobie sam na Debianie ]
Jest to jakiś pomysł, mam publiczne ip, dynamiczny DNS tylko jeszcze i OK. Problemy są 2: przez pomyłkę zakupiłem router D-Linka - to nie jest temat odpowiedni na opisywanie, dlaczego ten fakt dyskwalifikuje Twój pomysł
; praca mojego komputera przez dodatkowe 16 godzin dziennie kosztowała by więcej niż bardzo dobre płatne konto.
Propozycja Nightwisha najbardziej mi się spodobała. Swoją drogą wspaniała idea
Zależało mi na dobrym płatnym koncie, bo nie mogę sobie pozwolić na choćby najmniejsze ryzyko, że mi jakiś załącznik nie przejdzie, albo znikną listy (mam niemiłe doświadczenia z darmowymi usługami). Na ale na Debianie coś takiego się przecież nie zdarzy
Tak więc już skrobię "podanie" 
Jest to jakiś pomysł, mam publiczne ip, dynamiczny DNS tylko jeszcze i OK. Problemy są 2: przez pomyłkę zakupiłem router D-Linka - to nie jest temat odpowiedni na opisywanie, dlaczego ten fakt dyskwalifikuje Twój pomysł

Propozycja Nightwisha najbardziej mi się spodobała. Swoją drogą wspaniała idea

Zależało mi na dobrym płatnym koncie, bo nie mogę sobie pozwolić na choćby najmniejsze ryzyko, że mi jakiś załącznik nie przejdzie, albo znikną listy (mam niemiłe doświadczenia z darmowymi usługami). Na ale na Debianie coś takiego się przecież nie zdarzy