Witam mam takie o to pytanko czy w Debian(stable) można zainstalować Superkaramba/Conky normalnie z repo. Czyli kiedy Etch stanie się stable to normalnie w repo będzie Superkaramba/Conky
PS. pytanie może głupie, ale np. Compiz/Beryl można z repo zainstalować tylko w testing/unstable wiem, że Superkaramba/Conky to nie Compiz/Beryl ale...
Superkaramba/Conky
z tego co zrozumiałem to wydaje mi się, że Marianowi nie chodzi o Sarge, ale o to co się stanie kiedy Etch stanie się stable.
Marian - oczywiście wszystkie pakiety, które są w Etchu (jak compiz, conky,superkaramba) pozostaną dalej w dystrybucji, jednak zostaną zamrożone i nie będą 'ulepszane'.
Oczywiście jeśli w etc/apt/sources.list masz wpisane Etch, bo jeśli testing to będą one także, jednak będą dalej rozwijane i aktualizowane, a nie zamrażane.
BTW. ciekawe czy ktoś w Meksyku używa Debiana, w kraju tym słowo "karamba" uchodzi za najgorsze możliwe przekleństwo :-P
To taka ciekawostka ;-)
Marian - oczywiście wszystkie pakiety, które są w Etchu (jak compiz, conky,superkaramba) pozostaną dalej w dystrybucji, jednak zostaną zamrożone i nie będą 'ulepszane'.
Oczywiście jeśli w etc/apt/sources.list masz wpisane Etch, bo jeśli testing to będą one także, jednak będą dalej rozwijane i aktualizowane, a nie zamrażane.
BTW. ciekawe czy ktoś w Meksyku używa Debiana, w kraju tym słowo "karamba" uchodzi za najgorsze możliwe przekleństwo :-P
To taka ciekawostka ;-)