[+] AMD Sempron 3000+
Olej ten błąd. To nawet nie jest błąd, lecz informacja, że paczka pochodzi z niezaufanego źródła. Po prostu to olej i po apt-get update daj:dalej to samo. dalej wyskakuje mi błąd co do klucza do jednego repo. może dlatego nie może pobrać bibliotek potrzebnych dla kadu bo znajdują sie ona na tym repo które jest zablokowane przez brak klucza?
Kod: Zaznacz cały
apt-get install kadu
dalej chce ode mnie
może potrzebne mi jeszcze jakieś inne repo? może któreś z tych które podawał kolega wyżej? może tam jest libqt3-mt >= 3:3.3.5? a tak w ogóle to np xmms z jakiego repo można zainstalować? Pozdrawiam
kadu: Wymaga: libqt3-mt (>= 3:3.3.5) ale nie da się go zainstalować
A ja dałem złego linka Ci - sorry. Podałem linka do paczki w wersji stabilnej, a Ty masz Etch'a. Powinno być: http://packages.debian.org/cgi-bin/sear ... elease=all Tak czy siak, dobrze, że dodałeś to repo (o tym też zapomniałem ;p).
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
flash w Debian AMD64 działa. moze nie we wszystkich przypadkach, ale reklamy wyświetla:P na stronie habakuka coś sie porobiło dziwnego no ale poczekamy na aktualizacje, pamiętam że w FC5 kiedyś też mieli problemy z flashem ale sobie poradzili i wszystko potem dobrze chodziło. Zaraz przetestuje jave. Tak poza tym to wszystko chodzi. DVD mp3 avi wszystko gra 

-
- Beginner
Widzisz
, a ja jakies 1.5 tygodnia temu na Sia sie przesiadlem, i mowie szczeze: Suuper, wszystko az smiga
DVD, plytki kopiuje nawet te co Nero na Windzie ma problemy, mp3, ogg, wma, wmv .............(za duzo zeby wymienac) dziala suuper, nawet Audacity nagrywa bez zadnego problemu
jak wpiszesz poprawnie wszystkie repo co ci trzeba, to wtedy:
i leeeeeci 
Pozdrawiam
[ Dodano: 2007-03-07, 10:25 ]
[quote="Kaka'"]
Ale i386 to nie to samo co AMD64. Co z tego, że na i386 Ci wszystko działa? Na AMD64 zapewne będzie brakować flasha, ale jak kolega wspomniał, bez reklam da się żyć ]
prawda, to nie to samo, ale zainstalowalem odtatnio wersje testowa na AMD Athlon 64 z 1024 DDRam, i G-Force4 na grafice, i nawet flash smiga
Pozdrawiam.

# aptitude install (nazwa programu)

Pozdrawiam
[ Dodano: 2007-03-07, 10:25 ]
[quote="Kaka'"]
Ale i386 to nie to samo co AMD64. Co z tego, że na i386 Ci wszystko działa? Na AMD64 zapewne będzie brakować flasha, ale jak kolega wspomniał, bez reklam da się żyć ]
prawda, to nie to samo, ale zainstalowalem odtatnio wersje testowa na AMD Athlon 64 z 1024 DDRam, i G-Force4 na grafice, i nawet flash smiga

Pozdrawiam.
Flash na x86_64? ¯aden problem
Wystarczy 32 bitowa przeglądarka (np.opera), ściągamy spakowanego flasha ze stronki, należy rozpakować i skopiować dwa pliczki oraz do katalogu z pluginami przeglądarki (w przypadku opery /usr/lib/opera/plugins) i śmiga
Czasem też działa w 64-bitowych przeglądarkach
Sorki za takie wtracenie troche z innej beczki ale widziałem tu dyskusje na ten temat... Pozdrawiam :mrgreen:

flashplayer.xpt
libflashplayer.so