plugin do suchania radia internetowego aac i suchana
plugin do suchania radia internetowego aac i suchana
Witam mam pytanie jaki programem mogę suchać radia internetowego z formatem AAC i muzyke żebym mógł suchać w tym formację czy jest jakiś plugin do XMMS prosze o namiary tego plugina wielka prozba szukam tego od dwóch dni i ne mogę znaleść
-
Do xmms'a musisz doinstalowac xmms-mp4. Ten plugin daje możliwość odczytu plików AAC. Jest to w repo lennego. Nie wiem jak w innych. Jeżeli Ci nie pasuje to masz jeszcze program "audacious". Pisany na bazie xmms'a.
Radia daje sie sluchac na xmms trzeba tylko dobrze sciezke skopiowac (chociaz na wszystkich nie probowalem).
Pozdro.
Radia daje sie sluchac na xmms trzeba tylko dobrze sciezke skopiowac (chociaz na wszystkich nie probowalem).
Pozdro.
-
Cięzko powiedzieć. :| Najlepiej kopiować podana na stronie ścieżkę i w xmms jako url podawać, ale zaznaczam że to nie idzie zawsze.
W starej stabilnej wersji był VLC i on sobie ze wszystkimi radiami radził. Jest tutaj:
W starej stabilnej wersji był VLC i on sobie ze wszystkimi radiami radził. Jest tutaj:
Tylko nie wiem czy nie bedzie jakiś zależności z tamtej wersji wiec... Jak chcesz możesz spróbować.