Ba, to są główne przyczyny :mrgreen:Mortis pisze:Czy przerwy w działaniu internetu mogą powodować te nieznaczne uszkodzenia pliku?
Problem z bootowaniem
¦ciągnąłem to: http://cdimage.debian.org/cdimage/daily ... etinst.iso
Sumy kontrolne się zgadzają, ale podczas wyboru języka jest ten sam problem co miałem wtedy, czyli nie mogę nic zrobić. Gdy spróbowałem poprzez installgui dochodziło do pewnego momentu i się zapętlało. Tzn. cały czas tak jakby coś się próbowało zinicjalizować. Nie wiem co jest, może to coś z moim sprzętem? Chociaż wszystko jest sprawne (AMD 64 1,8ghz, 512RAM, Nvidia 6600)
[ Dodano: 2007-09-01, 17:50 ]
Dokładnie przy próbie installgui zapętla się:
Da się jakoś kontynuować instalację?
[ Dodano: 2007-09-01, 19:50 ]
Poprzez Goodbye Microsoft też jest tak samo :-/
[ Dodano: 2007-09-03, 19:10 ]
Ten sam problem występuje w Ubuntu i Fedorze. Po prostu dochodzi do ekranu wyboru języka i nic nie można zrobić...
Sumy kontrolne się zgadzają, ale podczas wyboru języka jest ten sam problem co miałem wtedy, czyli nie mogę nic zrobić. Gdy spróbowałem poprzez installgui dochodziło do pewnego momentu i się zapętlało. Tzn. cały czas tak jakby coś się próbowało zinicjalizować. Nie wiem co jest, może to coś z moim sprzętem? Chociaż wszystko jest sprawne (AMD 64 1,8ghz, 512RAM, Nvidia 6600)
[ Dodano: 2007-09-01, 17:50 ]
Dokładnie przy próbie installgui zapętla się:
Kod: Zaznacz cały
DirectFB/config: Parsing config file 'etc/directfbrc'.
[ Dodano: 2007-09-01, 19:50 ]
Poprzez Goodbye Microsoft też jest tak samo :-/
[ Dodano: 2007-09-03, 19:10 ]
Ten sam problem występuje w Ubuntu i Fedorze. Po prostu dochodzi do ekranu wyboru języka i nic nie można zrobić...