instalacja debiana
winde chce eksmitować ;]
ale czy możecie mi zagwarantować ze ze strony goodbye microsoft sie ten debian zainstaluje a neostrada mu nie przeszkodzi?
[glow=red][ Dodano: 2007-08-12, 17:49 ] [/glow]
dobra to inaczej bo zainstalowanie tego z strony jest nie możliwe
wiec jak zrobić to z pendrivem? ale jak to zrobić tak zeby te pakiety ppp były zebym mógł nesotrade zainstalować i reszte z neta pociagnąć potrzebował bym na tym pendrive minimalna ilość danych na tyle aby była konsola i pakiety potrzebne do neostrady
ale czy możecie mi zagwarantować ze ze strony goodbye microsoft sie ten debian zainstaluje a neostrada mu nie przeszkodzi?
[glow=red][ Dodano: 2007-08-12, 17:49 ] [/glow]
dobra to inaczej bo zainstalowanie tego z strony jest nie możliwe
wiec jak zrobić to z pendrivem? ale jak to zrobić tak zeby te pakiety ppp były zebym mógł nesotrade zainstalować i reszte z neta pociagnąć potrzebował bym na tym pendrive minimalna ilość danych na tyle aby była konsola i pakiety potrzebne do neostrady
na forum był podawany gdzieś opis (link do opisu) jak zainstalować Debiana z pena, poszukajmikmik pisze:wiec jak zrobić to z pendrivem?
znajdź opis instalacji neo, ściągnij potrzebne pliki na pena, i po zainstalowaniu systemu bazowego z pena zainstaluj neo i gotowemikmik pisze:ale jak to zrobić tak zeby te pakiety ppp były zebym mógł nesotrade zainstalować i reszte z neta pociagnąć
błagam was napiszcie jak to zrobić bo ten kompa tak działa jak by chciał a nie mógł wejście na to forum zajmuje około 10 min
bede miał netinst ale przeciez on pobiera jądro z neta wiec jak ja mam tą neostrade zamontować i skąd wytrzasnąć te pliki jak one są w repo
bede potrzebował unzipa i ppp
a mógł bym debiana postawić z pierwszej płyty? dvd albo cd zeby te pakiety były na płycie?
bede miał netinst ale przeciez on pobiera jądro z neta wiec jak ja mam tą neostrade zamontować i skąd wytrzasnąć te pliki jak one są w repo
bede potrzebował unzipa i ppp
a mógł bym debiana postawić z pierwszej płyty? dvd albo cd zeby te pakiety były na płycie?
Nie pobiera. Sam instalowałem z netinstall'a Lenny'egomikmik pisze:on pobiera jądro z neta
http://www.debian.org/distrib/packagesmikmik pisze:skąd wytrzasnąć te pliki jak one są w repo
Dowiedz się jakie to pakiety i ściągaj z zależnościami ]