iceweasel ma pliki config w katalogu ~/.mozilla/firefox, czyli tak jak inna znana nam przeglądarka. ;-)
Usuń ten katalog, a może wstanie ci iceweasel.
Iceweasel i naruszenie ochrony pami
No niestety skonczyly sie pomysly. Jedyne co mozna to sprobowac odinstalowac z wszelkimi ustawieniami i sprobowac jeszcze raz (wywal tez paczke z archiwum w systemie i sciagnij ja jeszcze raz). No i googlac.
Kod: Zaznacz cały
aptitude purge
Z tym automatycznym restartem X-ów i naruszaniem ochrony pamięci też coś kiedyś miałem.
U mnie była to wina sterowników do nvidii. Najpierw miałem te z repo, potem - po zmianie jądra kombinowałem iz tymi z repo i ze strony nvidii. Po któryś zostały mi jakieś pliki konfiguracyjne (nie do końca odinstalowane) i właśnie to się działo. Po uporządkowaniu wszystkiego z tym związanego, wszystko wróciło do normy.
U mnie była to wina sterowników do nvidii. Najpierw miałem te z repo, potem - po zmianie jądra kombinowałem iz tymi z repo i ze strony nvidii. Po któryś zostały mi jakieś pliki konfiguracyjne (nie do końca odinstalowane) i właśnie to się działo. Po uporządkowaniu wszystkiego z tym związanego, wszystko wróciło do normy.