Tak jak w temacie czy mógł bym liczyć na pomoc otóż chciałbym aby serwer www poszedł w świat za pomocą ip od operatora UPC
przeleciałem chyba każdy możliwy tutorial z google ale niestety nie potrafię tego skonfigurować
jeżeli ma to jakieś znaczenie w domu wszystkie komputery są podłączone do sieci wi-fi
a serwer po kablu
Pozdrawiam!
Serwer w
- marcin1982
- Moderator
Dziękuje za pomoc udało mi się ogarnąć to jakimś cudem
Chciałbym się dowiedzieć jeżeli mam taki internet w domu czy bez problemu ludzie będą mogli przeglądać stronę www bez żadnych opróżnień??

Chciałbym się dowiedzieć jeżeli mam taki internet w domu czy bez problemu ludzie będą mogli przeglądać stronę www bez żadnych opróżnień??
Pozdrawiam!
Testing download speed........................................
Download: 208.44 Mbit/s
Testing upload speed..................................................
Upload: 17.75 Mbit/s
Zależy co masz na myśli pisząc opóźnień. Sam serwer generuje niewielki procent obciążenia w stosunku do strony. Jeśli pytasz o łącze to zależy jaki będziesz miał tam ruch - jeżeli będzie to kilkanaście odwiedzin dziennie nie będzie żadnego problemu.adiif1 pisze:Dziękuje za pomoc udało mi się ogarnąć to jakimś cudem![]()
Pozdrawiam!
Obawiam się jednak, że z Twoją obecną wiedzą to się może nie skończyć dobrze i serwer dołączy to jakiejś sieci botnetowej.
Raczej na Twoim miejscu zakupiłbym na początku jakiś tani serwer w firmie hostingowej, gdzie jest dostęp do logów, żeby zobaczyć na czym to polega.