Żebyś na przyszłość wiedział - na stronie pakietu na dole masz taki mały odnośnik all, a po prawej list of files.
Klikniesz w all i jesteś tutaj:
https://packages.debian.org/wheezy/all/ ... k/download .
Którykolwiek mirror wybierz to są już linki bezpośrednie do pakietów - tego konkretnego pakietu.
Instalacja Debiana - Brak po
- marcin1982
- Moderator
ehh..co za porażka
ja pier...panowie dzięki za wasz czas poświęcony - wstyd i chańba dla mnie - ja ściągałem ten pakiet deb z serwerów ftp, ale nie sądziłem, że są to pełne instalki, te jedyne 20 kb w porównaniu do plików tar 12 mb - to mnie zgubiło...na pare godz. lol. Dobra, temat zamykamy właśnie pisze posta na debianie - w końcu. Z resztą, dam sobie rade mam taką nadzieje obym wam już nie zawracał na forum głowy, chyba, że już w ostatecznośći hehe, bo poradników na necie jest od groma - także wielkie dzięki.
ps.
mam ubuntu obok debiana, zrobiłem drugą partycje swap - chyba niepotrzebnie?
ja pier...panowie dzięki za wasz czas poświęcony - wstyd i chańba dla mnie - ja ściągałem ten pakiet deb z serwerów ftp, ale nie sądziłem, że są to pełne instalki, te jedyne 20 kb w porównaniu do plików tar 12 mb - to mnie zgubiło...na pare godz. lol. Dobra, temat zamykamy właśnie pisze posta na debianie - w końcu. Z resztą, dam sobie rade mam taką nadzieje obym wam już nie zawracał na forum głowy, chyba, że już w ostatecznośći hehe, bo poradników na necie jest od groma - także wielkie dzięki.
ps.
mam ubuntu obok debiana, zrobiłem drugą partycje swap - chyba niepotrzebnie?