Snowden, linux, windows, prywatno

Wszystko Off Topic
Awatar użytkownika
Yampress
Administrator

Post autor: Yampress »

Sterowanie telewizorem za pomocą komend głosowych w linku do YT jaki podałaś to żaden przykład śledzenia...
Beata87 pisze:Teraz jak odpisałeś, mój komputer A z Xp został przez kogoś zdalnie zresetowany.
A jak to rozpoznałaś, że przez kogoś zdalnie zresetowany? Z twoim zakresem wiedzy marnujesz się tutaj na forum!
Został zresetowany przez pewną korporacje zajmującą się zbieraniem danych o Tobie, abyś nie mogła prawdy tutaj na forum napisać.

:D
Beata87

Snowden, ponownie, argumenty FOTO DOWÓD OSOBISTY

Post autor: Beata87 »

Hej to ja :) W poprzednim poście znowu temat zamknięty, a zadał tam mój mędrzec doświadczony znowu pytania. Próba zmęczenia materiału... Piszesz że to żaden dowód z tym sterowaniem głosem. Co powiesz na to: Przypomniałam sobie dzisiaj gdy zobaczyłam Twoją odpowiedź, że wymawiając 2 miesiące temu w domu słowa: POTRZEBUJĘ ZDJĘCIA DO DOWODU, przyszła do nas reklama do FIZYCZNEJ skrzynki z ofertą foto - zdjęcia do dowodów. Nigdzie o tym nie pisałam. A RESET kompa obserwujemy od dawna. Czysty Windows XP który jest na komputerze A, z Comodo Firewall przez długi czas nie restartował się. Bo nic nie pisałam o inwigilacji. Jak tylko podjęłam jakieś działania, po prostu jest słyszane pik i wiem że jest restart. Także jak się uda, to zmienimy na Debiana. Ten komputer A ma robić za firewall, udostępniać net, bo jest stary, wolny i do niczego się innego nie nadaje. Zauważyłam że na każdą moją nowinkę reagujesz jakąś formą obrony. Cóż złego w moich luźnych wypowiedziach w dziale luźne rozmowy. NO SCRIPT pokazuje tutaj na forum: googletagmanager.com, oraz googlesyndication.com Ciekawe co to takiego. Niemal wszędzie to widzę... I WAŻNA jeszcze jedna sprawa FIREFOX-DODATKI. Wczoraj założyłam drugi mail na interia.pl, celowo dałam namiar na nasz mail co mamy z bratem na spółkę. Dzisiaj włączam firefox-a a w dodatkach na pierwszej stronie ukazują się podpowiedzi: DODATEK TYPU: BLODY VIKINGS - korzystaj z tymczasowych adresów e-mail w celu ochrony swojego prawdziwego adresu e-mail przed spamem. Obsługuje między innymi 10minutemail.com i anonbox.net. Ciekawe skąd na stronie mozilli to dopasowanie :)
Awatar użytkownika
Yampress
Administrator

Post autor: Yampress »

Procesor ma widocznie złe chłodzenie, nagrzewa się i się wyłącza/resetuje! Albo płyta główna/zasilacz powoli siada.
Może jakiś wirus bądź złośliwy program to robi.

A nie ktoś zdalnie resetuje twój komputer, bo akurat zaczęłaś pisać o szpiegowaniu. Nie znasz się dokładnie, a potem wnioskujesz głupoty i zaraz podciągasz, że to ktoś szpieguje. Wiesz kobieta w ciąży też wszędzie widzi kobiety w ciąży. A że jesteś uczulona na szpiegowanie to wszędzie widzisz, że ktoś szpieguje. A ludzki umysł jest tak skonstruowany , że widzi to co chce zobaczyć, itd...
Zablokowany