Witam,
Kupiłem Vps serwer został skonfigurowany i działa poprawnie. Wrzucam pliki strony oraz baze danych. Cpu podskakuje czasami do 100%. przez chwile stronkę odpali ale strasznie zamula. Po jakimś czasie nie chce załadować i nie odpala jej. Dla testu wrzuciłem WordPress i wszystko działało poprawnie. Ma ktoś jakieś pomysły?
http://XXXXXXXXXXXXXXX , Czasami podskakuje CPU MySQL, ale nie az tak mocno. Nie wiem juz jakiej przyczyny nie chce załadować stronę. Na starym hostingu mam starsza wersje PHP 5.2.6 lenny na nowym 5.3.6 i w góre starsza nie wiem jak zainstalować;/
personal
NIe wstawiaj linków robiących reklamę danemu hostingowi.
skrypt działał po połnocy do 9:20, teraz zaczeło go mulic i juz nie odpala, Być może jest teraz więcej wejść ale nie na tyle dużo, żeby nie odpalał. Może porostu coś źle skonfigurowane jest i jak wiecej osob proboje aczyć sie to nie ładuje sie?
Włącz slowlog w mysqlu (show full processlist też może być pomocne) i zobacz które zapytania wykonują się wolno i ew. porównaj z czasem wykonania na starym serwerze. Sprawdź ustawienia mysql'a na starym i nowym serwerze - czy jakieś bufory były zmieniane. Poprzedni serwer to też VPS czy fizyczna maszyna? Stary serwer różnił się bardzo konfiguracją sprzętową?