Mam sida jadro 2.6.22 i problem z amarokiem i kaffeine, na amaroku nie dziala muza i wyswietla jakies pierdoly ale kodeki sa zainstalowane wszystkie mozliwe. Kiedy wlanczam kaffeine i wlasciwosci xine to wywala blad ze brak xine part taki sam blad mam jak wlanczam jakis film w kaffeine ;/ zainstalowalem xine ui jeszcze raz i nic. Wie ktos moze o co chodzi?
O wlasnie w odtwarzaczu xine wszystko dziala dobrze.
I zeby nie bylo amarok wywala cos takiego
Brak odpowiedniej wtyczki demultipleksera. To często oznacza, że ten format pliku nie jest obsługiwany.
Wczytywanie programu odtwarzacze 'XinePart' zakończone niepowodzeniem.
¯aden sterownik wideo nie zadziałał!
[ Dodano: 2007-08-16, 09:27 ]
Teraz sprawdzilem muzyka i filmy dzialaja w roznych programach ktore uzywaja tego samego xine i oss i tam wszystko dziala jak talala a w amaroku i kaffeine nie :/ moglbym olac te programy ale one sa dla mnie najlepszej i wszystko musi mi dzialac na komputerze jakos mam taki tok myslenia i prosilbym dalej o wasza pomoc.
w32codecs mam i libxine1-ffmpeg tez.
jest to dosc dziwne bo instalowalem system wczoraj. reinstall pakietow amaroka nie pomaga.
takie rzeczy sa irytujace :-?
nowe pakiety nowe problemy tylko ile osob ma takie problemy i czy ktos je rozwiazal
[ Dodano: 2007-08-16, 15:16 ]
Wyszedl amarok 1.4.7 jestem w pracy wiec jeszcze nie aktualizowalem ale moze na nim zacznie dzialac muzyka bo poprawili cos ale to dopiero po 6 sprawdze.