Jak w temacie, gdy otwieram PDF nie widzę pewnych symboli matematycznych - dla ścisłości, póki co nie widzę tylko znaku zbioru pustego (przekreślone O), ale możliwe, że jest ich więcej, tylko za mało matematyki znam, żeby o nich czytać. Dla porównania xpdf widzi zbiór pusty, ale scrollowanie w xpdf to katorga.
EDIT: znak zbioru liczb rzeczywistych (R) również nie jest wyświetlany.
Evince a niektóre symbole matematyczne
Napisałem, że xpdf widzi szczególne znaki. Wypróbowałem też mupdf też działa. Słyszałem, że okular jest dobry, ale wymagałoby to zainstalowania mnóstwa zależności.
Debian Wheezy, gnome.
Zastanawiałem, się po prostu, czy można to jakoś naprawić samemu, czy jest to bug evince. Przyzwyczaiłem się do tego pdf viewera, ale od biedy mogę odpalić nawet w chrome.
Debian Wheezy, gnome.
Zastanawiałem, się po prostu, czy można to jakoś naprawić samemu, czy jest to bug evince. Przyzwyczaiłem się do tego pdf viewera, ale od biedy mogę odpalić nawet w chrome.
okular jest najlepszy jeżeli chodzi o przeglądarkę pdfów nie znajdziesz lepszej..Słyszałem, że okular jest dobry
czy ja wiem czy aż tak dużo..a co za małego dyzia masz? miejsca Ci nie starczy? ;>ale wymagałoby to zainstalowania mnóstwa zależności.
ps
są programy z kde które nie mają konkurencji na moje jest to z pewnością k3b i właśnie okular..