proxy mnie nerwowo wyko

Masz problemy z siecią bądź internetem? Zapytaj tu
Awatar użytkownika
dexterr

proxy mnie nerwowo wykończają - potrzebuję porad :-)

Post autor: dexterr »

Chciał bym urządzić sobie (oczywiście tylko i wyłacznie w celach edukacyjno-naukowych :D jakąś pajęczynkę po proxy do celu no ale to chyba jakiś kit z tym proxy, co? Testuję sobie IP i dane w jakimś onecie i wypluwa wszystko! Nawet to przez ile proxy tam dotarłem. Oczywiście zabawę zacząłem na szmelc$ofcie od Billa w wersji SIEDEM a teraz chciał bym serio se jakiś kaptur na glacę zarzucić przy pomocy Debiana.
Powód numer 9878283 to taki że kumple se jaja robią, IP mam stałe i masakra całkowita. Nie wyrabiam z ubijaniem robali .... tyle mi tego ślą choć od 3dni siedzą cicho i spod byka w robocie patrzą bo pewnie odkryli żem se Debiana zapakował na twardziela no ale ... chciał bym z czasem odesłać im te robaki wprost do roboty ;)

Kolejna sprawa to masakrycznie długie łączenie przez rożne proxy. Kumam: Rosja, Chiny, USA - no - daleko no ale Polska???? i PINGI 100.000.000 ???
Wykańcza mnie też psychicznie chory na glacę Firefox. Nie wiem co to zwierze pije lecz ... wiem że przesadza. Im nowsze to futerko pod szmelc$0fta ze stajni od Billa G. - tym gorsze! Chodzi mi o to że, chciał bym się przedstawiać w necie nie jako FIREFOX 25.0 WINDOWS XP klawiatura POLSKA< numer buta 43, rozmiar p. 26 itp. itd. lecz jako kompletus_anonymous i nie spocznę dopóki taki nie będę... tak się uparłem...

Pany, od czego zacząć?? Help//...
Jakaś lekturka by się przydała...
Awatar użytkownika
neo86
Beginner

Post autor: neo86 »

Trzeba zacząć od tego jakiego w ogóle systemu używasz?! Bo w tym słowotoku wnioskuję, że z Windows (nawet nie rozumiem z wypowiedzi jaka wersja). To szukaj porad na forum Windowsa. My tu Debianem się głównie zajmujemy ew. jakimiś innymi linuksami. Jeśli używasz Debiana zainteresuj się siecią TOR. TUTAJ opisałem jak zainstalować i używać to cudo.
Awatar użytkownika
dexterr

Post autor: dexterr »

W pracy szmelc$oft. Wybacz ale nie przechodzi mi Windows przez gardło. Niestety. W domu Debian. Szukając porad na różne tematy w tym forum - mam na myśli tylko i wyłącznie linuxa. Nie chciał bym spamować windowsem bo nie wypada w takim miejscu :-)
W chwili obecnej robię przesiadkę "życiową" i szukam odpowiedników programów na linuxa z systemów Billa G. z U$A więc często w postach wspominam że na szmelc$ofcie miałem to i tamto a teraz chciał bym mieć podobne pod Debianem stąd wzmianki o M$

----------------
Słowniczek ;)
----------------
szmelc$soft = wszystkie odmiany Windows
Billy G. = Bill Gates, komik, satyryk, komediant, twórca szmelc$oftu
szmelc$oft7 = windows7 = windows 95 IE po tuningu
liske1
Beginner

Post autor: liske1 »

ODPOWIEDZ