Jak wszyscy dobrze wiedzą, na forum zrezygnowaliśmy z dodawania [SOLVED] do tytułów tematów, gdy problem zostanie rozwiązany.
Jak na razie znam tylko dwie osoby, które przeciw temu protestują, ale... W końcu, musi być jakiś kompromis - jedni chcą [SOLVED], inni go nie chcą. Choć tych drugich jest bardzo dużo (pytałem trochę ludzi).
Ja wyszedłem z inicjatywą żeby wywalić [SOLVED] - administracja forum także była za.
Więc większa część (AFAIK) osób jest zadowolona - ale niektórzy nie. O nich jednak zapominać nie można. Tak więc, mam pewną propozycję - swego rodzaju zastępstwo dla [SOLVED] (Uwaga - to tylko moja propozycja; żeby mi tu nikt nie gadał, że coś narzucam).
Jak wiemy, podczas pisania tematów/postów można dodać do nich ikony ("Ikona Tematu/Postu"). Szczerze mówiąc, nie lubię tego, bo jak widzę np:

I tu moja propozycja: wywalić te "Ikony Tematu/Postu", a w ich miejsce wrzucić np. takie coś:

Zakładam teraz, że zwolennicy [SOLVED] zawołają tryumfalnie: Mam Cię! W wynikach wyszukiwania taka ikona się nie pokazuje! - niestety jest to prawda, ale... Przecież w tych wynikach, niektóre tematy są na szarmy tle - co oznacza, że dano tam punkt(y) "Pomógł" - to też w pewnym sensie może świadczyć o tym, że temat jest rozwiązany, a ostatecznie, można by zrobić żeby także i szukajka pokazywała taką ikonkę...
Nie wiem co Wy o tym myślicie - ale jakiś kompromis musi być. W każdym bądź razie, to tylko moja propozycja.
Czekam na odpowiedzi.
Pozdrawiam.