Jesteś bloggerem? Piszesz o Debianie? Chcesz zwiększyć oglądalność swojego bloga (a kto nie chce)? Napisz…
*Sprawy techniczne: serwis napisany przy pomocy frameworka Ruby On Rails. W najbliższym czasie kod będzie dostępny pod adresem http://github.com/sebcioz/DebianPlanet.
Wszystkie błędy (łącznie z aktualizacją rssów) zostały usunięte.
Wreszcie udało się przenieść portal na nowy serwer. Dzięki uprzejmości winnetou teraz powinno działać szybciej, lepiej i stabilniej. Warto dodać, że reklamy zniknęły.
PS. Pytanie do adminów: można by umieścić gdzieś w widocznym miejscu informację nt. planety? Wydaję mi się, że strona powinna zainteresować użytkowników, a niestety mało kto o niej wie.
hidden pisze:Witam. Stronka nie wyświetla się poprawnie w Operze 10.50.
Jakieś szczegóły? Najłatwiej będzie można znaleźć błąd, gdy zamieścisz zrzut ekranu.
gönx pisze:"Archbang: Arch Linux z Openboksem" - rzeczywiście, planeta Debiana ...
Większość wpisów poświęcona jest stricte tematyce Debianowej, aczkolwiek od czasu do czasu mogą pojawić się posty mówiące ogólnie o Linuksie. Podany przez Ciebie traktuje o Archu, który według mnie może zainteresować czytelników, więc zostawiłem.