[+] odtwarzanie filmów nagranych w k3b
-
[+] odtwarzanie filmów nagranych w k3b
Moje pytanie dotyczy nagrywania i odtwarzanie filmów nagranych w k3b. Gdy nagram płytę dvd z filmami (dvdrip, każdy film po 700MB) to niestety ale większości odtwarzacz stacjonarny nie chce odtwarzać. W czym tkwi przyczyna? Na innym komputerze mam Windowsa XP oraz dvix, xvid oraz ffdshow i nagrane te same filmy na taką samą płytę i wrzucone do tego samego odtwarzacza śmigają bez problemu? Czy potrzebne są jakieś kodeki pod Debiana?
We właściwościach projektu masz zakładkę o nazwie
Upewnij się, że masz tam włączoną opcję:
Kod: Zaznacz cały
System plików
Kod: Zaznacz cały
Linux/Unix + Windows
-
-
Miałem już ustawione wcześniej przed nagraniem Linux+Windows. w czym może tkwić jeszcze przyczyna?
[Dodano: 2009-06-23, 00:08]
Problem rozwiązany.na gg dzięki uprzejmości Firstborna wyszło na jaw (aż wstyd się przyznać, ale trzeba żeby inni tego błędu nie popełniali) iż z nazwy filmu np. debian.avi usuwałem ".avi" i pozostawał tylko sam tytuł.no cóż-nauka,nauka i jeszcze raz nauka. Dziękuję wszystkim którzy chcieli pomóc a w szczególności Firstborn.
[Dodano: 2009-06-23, 00:08]
Problem rozwiązany.na gg dzięki uprzejmości Firstborna wyszło na jaw (aż wstyd się przyznać, ale trzeba żeby inni tego błędu nie popełniali) iż z nazwy filmu np. debian.avi usuwałem ".avi" i pozostawał tylko sam tytuł.no cóż-nauka,nauka i jeszcze raz nauka. Dziękuję wszystkim którzy chcieli pomóc a w szczególności Firstborn.