Więc chciałbym sobie na nim nagrać muzykę. Problem w tym, że w żadnym serwisie (w których byłem) nie ma kabelków USB do mojego telefonu (jak sprzedawcy mówią: "za najnowszy model"...). Cóż, w przypadku USB montuje sobie dysk i już mam do niego dostęp. Niestety nie zawsze jest tak pięknie jakby się chciało.
Postanowiłem więc kupić Bluetooth (komórka ma go oczywiście) do komputera. Tylko nie mam pojęcia jak Linux obsłuży mi np. ten bluetooth: http://sklep.gral.pl/preview/rozniprodu ... 00m_59.php (tak widze tą cenę, jednakże droższego nie chcę, bo nawet nie wiem czy zadziała). Ma ktoś może doświadczenie z Bluetooth i Linuksem?
Dodam, że komórka nie ma podczerwieni więc ten wariant odpada (a szkoda, bo akurat podczerwienią do komputera dysponuję).
Chciałem nawet ten dysk (128 MiB) podłączyć do cyfrówki, niestety ten dysk tam nie wchodzi, w związku z czym mam dwa wyjścia: czekać aż będę miał możliwość kupienia jakiegoś kabla USB, lub kupić bluetooth. Coś przewiduję (kryształowa kula zaczyna działać ;D), że będę skazany na bluetooth. Prosiłbym więc o opinie na temat współpracy Linuksa i bluetooth'a. Oczywiście linki są także mile widziane (coś google nie chce odpowiedzieć na moje pytanie).
Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam.