Ze starego konta skasowałem tego gnome, reset stworzył nowe ale nadal to samo.
Potem przegrałem pliki z drugiego konta ale nic nie dało, wywaliło jakiś błąd, myślę, że jak działa wszystko na nowym koncie to nie ma sensu bawić się z tym starym. Skasuję je całkowicie i powinno być dobrze. Bardzo dziękuję za pomoc z tą grafiką i że nie zakończyłem szybko przygody z Debianem
Musisz zmienić właściciela przegrywanych plików.
Wystarczy zmienić nazwę katalogu np.: .gnome to po ponownym uruchomieniu system utworzy nowy katalog. Zachowaj to źle działające konto do eksperymentów. Jak przeczytasz poradnik Kaki' to, to naprawisz i będziesz się śmiał, że to takie proste jest.
Witam ponowie. Chyba nadal jest coś nie tak z tą grafika wydawało mi się że jest w porządku a to była rozdziałka 1024
W opcji wyboru nvidi mam do maksymalnie 1280 ale nie mieści się obraz w całości, jak dam 1152 mieści się ale czcionka jest jakby rozmazana.
Nie kombinuje jest jak było tylko zaciekawiło mnie to że jak zrobiony był zrzut ekranu to wykazało rozdziałke 1024x768 dlatego moje pytanie padło ale jeżeli sobie tylko pisze 1024 a jest faktycznie 1440x900 to super.