Layout forum

Wszystko Off Topic
Kaka'
Senior Member

Post autor: Kaka' »

Moim zdaniem, warto spróbować powiększyć czcionkę - zobaczymy jak to będzie wyglądać.
daris
Beginner

Post autor: daris »

Eee tam - ja lubię jak najmniejsze czcionki (tylko żeby czytelnie były). Najlepiej odpowiada mi 8 ;)
Rad
Member

Post autor: Rad »

Nie wiem, czy ten pomysł z czcionką jest dobry - dla mnie teraz używany rozmiar jest rozwiązaniem optymalnym. Ale spróbować zawsze można.
Awatar użytkownika
ruun
Member

Post autor: ruun »

Jestem za zwiększeniem czcionki o jeden numer.
castor
Beginner

Post autor: castor »

Nad czcionka to bym sie zastanowil.

Bo niestety na malym monitorze czy PDA bedzie zle wygladalo a do powiekszania czcionki jesli mamy na to ochote jest o w firefox/iceweasel jest Ctrl++.

Opera z tego co wiem nie powieksza czcionki tylko zoomuje caly obraz wiec rozumiem ich uzytkownikow o te prosbe, ale nie rozumiem dlaczego zwolennicy wolnego oprogramowania uzywaja opery :mrgreen:
velmafia
Member

Post autor: velmafia »

Rad pisze:Nie wiem, czy ten pomysł z czcionką jest dobry - dla mnie teraz używany rozmiar jest rozwiązaniem optymalnym. Ale spróbować zawsze można.
ruun pisze:Jestem za zwiększeniem czcionki o jeden numer.
komentarze te pojawiły się już po zwiększeniu czcionki o jeden, bo czcionka została zwiększona 2 dni temu, ale nic o tym nie pisałem, bo chciałem zobaczyć czy sami się zorientujecie, widać nie zauważyliście różnicy ;)
myślę że skoro nie widać zbytniej różnicy to najlepiej będzie jeśli będziecie korzystać z możliwości powiększenia czcionki w przeglądarkach, po dalsze powiększanie czcionki na forum nie ma większego sensu.

aloha
Rad
Member

Post autor: Rad »

[quote="velmafia"]komentarze te pojawiły się już po zwiększeniu czcionki o jeden, bo czcionka została zwiększona 2 dni temu, ale nic o tym nie pisałem, bo chciałem zobaczyć czy sami się zorientujecie, widać nie zauważyliście różnicy ]
Dla mnie i tak nie ma różnicy, bo w przeglądarce mam ustawioną minimalną wielkość czcionki na 12, więc jeżeli wcześniej było mniej niż 12 to u mnie i tak wyświetlało dwunastkę ;].
ODPOWIEDZ