Layout forum
Nad czcionka to bym sie zastanowil.
Bo niestety na malym monitorze czy PDA bedzie zle wygladalo a do powiekszania czcionki jesli mamy na to ochote jest o w firefox/iceweasel jest Ctrl++.
Opera z tego co wiem nie powieksza czcionki tylko zoomuje caly obraz wiec rozumiem ich uzytkownikow o te prosbe, ale nie rozumiem dlaczego zwolennicy wolnego oprogramowania uzywaja opery :mrgreen:
Bo niestety na malym monitorze czy PDA bedzie zle wygladalo a do powiekszania czcionki jesli mamy na to ochote jest o w firefox/iceweasel jest Ctrl++.
Opera z tego co wiem nie powieksza czcionki tylko zoomuje caly obraz wiec rozumiem ich uzytkownikow o te prosbe, ale nie rozumiem dlaczego zwolennicy wolnego oprogramowania uzywaja opery :mrgreen:
Rad pisze:Nie wiem, czy ten pomysł z czcionką jest dobry - dla mnie teraz używany rozmiar jest rozwiązaniem optymalnym. Ale spróbować zawsze można.
komentarze te pojawiły się już po zwiększeniu czcionki o jeden, bo czcionka została zwiększona 2 dni temu, ale nic o tym nie pisałem, bo chciałem zobaczyć czy sami się zorientujecie, widać nie zauważyliście różnicyruun pisze:Jestem za zwiększeniem czcionki o jeden numer.

myślę że skoro nie widać zbytniej różnicy to najlepiej będzie jeśli będziecie korzystać z możliwości powiększenia czcionki w przeglądarkach, po dalsze powiększanie czcionki na forum nie ma większego sensu.
aloha
[quote="velmafia"]komentarze te pojawiły się już po zwiększeniu czcionki o jeden, bo czcionka została zwiększona 2 dni temu, ale nic o tym nie pisałem, bo chciałem zobaczyć czy sami się zorientujecie, widać nie zauważyliście różnicy ]
Dla mnie i tak nie ma różnicy, bo w przeglądarce mam ustawioną minimalną wielkość czcionki na 12, więc jeżeli wcześniej było mniej niż 12 to u mnie i tak wyświetlało dwunastkę ;].
Dla mnie i tak nie ma różnicy, bo w przeglądarce mam ustawioną minimalną wielkość czcionki na 12, więc jeżeli wcześniej było mniej niż 12 to u mnie i tak wyświetlało dwunastkę ;].