Kod: Zaznacz cały
01:00.0 VGA compatible controller: ATI Technologies Inc RV380 0x[CUT] [Radeon X600]
01:00.1 Display controller: ATI Technologies Inc RV380 [Radeon X600] (Secondary)
Kod: Zaznacz cały
01:00.0 VGA compatible controller: ATI Technologies Inc RV380 0x[CUT] [Radeon X600]
01:00.1 Display controller: ATI Technologies Inc RV380 [Radeon X600] (Secondary)
Watpie by to byla prawda, mialem lilo oraz syslinuksa i problem wystepowal. Usuwajac /boot/grub jedynie uszkadzasz sobie gruba. co jeszcze zmieniles?pijanyadmin pisze:Znalazłem rozwiązanie tego problemu w dość nietypowym miejscu, mianowicie trzeba przeinstalować grub. Sprawdziłem to na dwóch maszynach i problem zostaje rozwiązany. Usuwamy grub łącznie z katalogiem /boot/grub
Oczywiście że go uszkadzam skoro go usuwam. Zaraz po tym instaluje go ponownie. Poza tym zabiegiem nic innego nie instalowałem/usuwałem z systemu. Może to błędne założenie, ale u mnie to pomogło, sprawdzone na dwóch maszynach i nie ma już problemu z aplikacjami, tak jak było to wcześniej. Więc coś musi w tym być.Nikow pisze:Watpie by to byla prawda, mialem lilo oraz syslinuksa i problem wystepowal. Usuwajac /boot/grub jedynie uszkadzasz sobie gruba. co jeszcze zmieniles?