DebAdmin v0.5

Potrzebujesz pomocy z C, C++, perl, python, itp.
Awatar użytkownika
Inquistor
Beginner

Post autor: Inquistor »

MacFlay pisze:Wiem ale nie mogę czemuś
Może masz np. zainstalowanego xampp'a i localhost wskazuje na inny folder ? Tylko zgaduje
MacFlay

Post autor: MacFlay »

W katalogu gdzie został zainstalowany DebAdmin mam jeszcze jeden folder html i w nim znajdują się pliki od phpmyadmin poczty i plik główny, który pokazuje stronę na serwerze. Nawet próbowałem tam przenieść katalog i ale nic z tego :(
tracerout

Post autor: tracerout »

Jeśli przeniesiesz folder DebAdmin w to samo miejsce w którym znajduje się inny działający folder to nie możliwe że nie działa. Musisz coś źle robić.
MacFlay

Popatrz masz DebAdmin przeniosę go do tego html'a ale tak nie czyta bo mam dwa pliki config.php i jeden z rozszerzeniem .sh :(
tracerout

Chyba czegoś nie rozumiem... Przecież plik config.php jest w /var/DebAdmin. Wszystko powinno być OK.
MacFlay

No to widocznie nie wszystko zainstalowało jeśli brakuje plików lub nie ma plików będę musiał to poprawić :)
tracerout

Napisałem nową wersję panelu. W v0.5 najważniejszą zmianą jest to, że panel działa zdalnie i polecenia wykonują się szybciej. Szczegóły dotyczące instalacji i wymagań podałem w pliku ,,README''. Proszę o opinie na temat panelu oraz informacje co chcielibyście tam widzieć dodatkowo.

Ps. Kolejną wersję planuje oprzeć korzystając z AJAX-a, co oznacza że wyniki poleceń będą pokazywane w czasie rzeczywistym.

Pozdrawiam,
Tracerout.
Awatar użytkownika
cyryllo
Beginner

Post autor: cyryllo »

Przydałoby się jakieś demo.
ODPOWIEDZ