Heh ale to nie takie żeby się na tym dało pracować

Sprzet sie nazywa Compaq Centura 400c (uwaga ma az 4MB ramu), Dysku brak, bios chyba walnięty czy coś bo przy uruchamianiu wyłazi "Cmos checksum invalid"
Podzespoły ogólnie archaiczne
Jedyne co może mieć jakąś minimalną wartość to płyta główna na socket A (niestabilna wiec raczej na częsci ale wygląda jak nowa) i karta graficzna gainward gf3 Ti (uwalony tranzystor lub jakas dioda - nie jestem elektronikiem ale na elektrodzie był na temat tej karty pokaźny topik i kiedyś nawet podjąłem się naprawy (wymiana kondensatora) i chwile pochodziła. Procek P II by sie jeszcze znalazł

.
Poza tym jeszcze 2 płyty główne niesprawne mam (jedna jeśli dziła to jest nie stabilna), i druga z kondensatorami rozsadzonymi. Jeśli ktoś chce na części to oddam za frajer.
Mam też zasilacz cheifteca - padł ale możliwe że wystarczy jakiś drobiazg wymienić.
Jeśli ktoś jest zainteresowany starym sprzętem to jutro mogę dokładnie napisać co mam i zrobić zdjęcie ale w większości nie sprawne tudzież wadliwe.
Wszystko moge oddać pod warunkiem że ktoś weźmie to ode mnie isie tego pozbędzie - ja nie mam auta i jest to dla mnie problem wozić takie graty po całym krakowie a nie mam serca ordynarnie wywalić do śmieci bo tak nie można ;p