To o czym napisał ilin ma rację bytu, ponieważ to cały czas funkcjonuje, jako element nieodłącznie związany z forum DUG. Obecnie otrzymuje nową oprawę i świeży zastrzyk pomysłów.
Ps. ilin, uprzedziłeś mnie w podaniu tej informacji. Właśnie szykowałem artykuł o tym wydarzeniu, a pogoda i lato obecnie upalne to się ,,smażyło'' wolniej.
Dajcie już spokój nie wyszło trudno, nia ma co tego wałkować. Tak nawiasem mówiąc, tych "debian portalów" jest jak psów (już w tym wątku padły chyba ze 4 linki) - ale wszystkie puste i ten tez pewnie by taki był.
fnmirk pisze:Ps. ilin, uprzedziłeś mnie w podaniu tej informacji. Właśnie szykowałem artykuł o tym wydarzeniu, a pogoda i lato obecnie upalne to się ,,smażyło'' wolniej.
Ależ nie maiałem zamiaru pozbawiać Cię tej przyjemności ale wypowiedź kolegi wyżej podziałała na mnie jak plachta na byka.
Moim zdaniem, jeżeli już mówimy o takim portalu i chcemy coś zrobić, to dobrze by było deklarować konkrety - "Ja taki i taki znam X i Y, mogę zrobić Z. Do dnia 14.09.2030 mogę przygotować jakąś wersję próbną Z, żebyście byli mnie pewni."
I jeśli w ten sposób uzbiera się jakąś grupę ludzi, będziemy wiedzieli na czym stoimy.