Już ponad godzinę działa bezproblemowo. Komputera nie wyłączam, więc do rana yakuake sobie podziała. Jescze w kaffeine telewizję zostawię włączoną, żeby coś tam latalo w tle ^^
hmm, dziwna sprawa. No tak, ale ja mam system dla amd64, a Ty AFAIK i386. Spróbuję jutro samemu skompilować i zainstalować yakuake. Zobaczymy jak wtedy będzie się zachowywało.
draco pisze:Jescze w kaffeine telewizję zostawię włączoną, żeby coś tam latalo w tle ^^
mi zawsze wywalało podczas przesuwania okien.
Kaka' pisze:No tak, ale ja mam system dla amd64, a Ty AFAIK i386. Spróbuję jutro samemu skompilować i zainstalować yakuake. Zobaczymy jak wtedy będzie się zachowywało.
raczej nic Ci nie da, bo ja mam i386, więc nie od architektury to zależy, wydaje mi się że raczej od środowiska graficznego.
A co do kaffeine to tak ironicznie pisałem . Jeżeli już ma z czyms problem to z tjunowaniem karty dvb czasami [ obraz jest - dźwięku nie ma ], ale to sporadycznie.
Mar 26 16:43:53 localhost kdm[3053]: X server for display :0 terminated unexpectedly
Mar 26 16:43:54 localhost gconfd (k-3363): Otrzymano sygnał 15, poprawne zakończenie
Mar 26 16:43:54 localhost gconfd (k-3363): Zakończenie
tak jakoś mi się z tym tematem skojarzyło.. w yakuake miałem kilka "zakładek" pootwieranych :| wcześniej nie miałem nic podobnego.. (może dlatego że spokojniej z yakuake postępowałem... a może bo nie było beryla...)