Dobrze rozumiem, że tamten jest steam, a ten nonsteam i jeden działa, a drugi nie?
Jeżeli tak, to sprawdź czy ten pierwszy pójdzie jako nonsteam. Jeżeli nie to jest błąd w instalcji.
Na pierwszy rzut oka spróbuj zmienić to co znalazłeś na libSteamValidateUserIDTickets_i386.so.
I daj znać co i jak.
[+] uruchamianie wielu serwerów gier - screen nie dzia
Zacząłem od skopiowania plików z konta gdzie jest steam - problem jak przydzielić prawa użytkownika z ,,użytkownika legos'' na csserv wszystkim podfolderom, które skopiowałem?
Zmiana nazwy na libSteamValidateUserIDTickets_i386.so nic nie dała. Postanowiłem więc poszukać engine.v15.tgz i rozpakować go aby uzyskać pliki na swoim komputerze i podmienić pliki na serwerze. Po tym zabiegu serwer steam ma być non steam.
Zmiana nazwy na libSteamValidateUserIDTickets_i386.so nic nie dała. Postanowiłem więc poszukać engine.v15.tgz i rozpakować go aby uzyskać pliki na swoim komputerze i podmienić pliki na serwerze. Po tym zabiegu serwer steam ma być non steam.
Więc zrobiłem wszystko czyli:
-skopiowałem działające pliki serwerowe
- ustawiłem im prawa dla csserv
- podmieniłem pliki z engine.v15.tgz
i uruchamiając komendą
otrzymuje taki błąd
-skopiowałem działające pliki serwerowe
- ustawiłem im prawa dla csserv
- podmieniłem pliki z engine.v15.tgz
i uruchamiając komendą
Kod: Zaznacz cały
screen ./hlds_run -game cstrike +ip ******* +port 27020 -nomaster +sv_lan 1 +map de_dust2
Kod: Zaznacz cały
Auto detecting CPU
Using Pentium II Optimised binary.
Auto-restarting the server on crash
Error:libSteamValidateUserIDTickets_i386.so: cannot open shared object file: No such file or directory
Unable to load engine, image is corrupt.
Add "-debug" to the ./hlds_run command line to generate a debug.log to help with solving this problem
nie, 29 mar 2009, 17:26:15 CEST: Server restart in 10 seconds
Prawdopodobnie brakuje Ci pliku libSteamValidateUserIDTickets_i386.so
Poniżej masz link do ściągnięcia.
Wrzuć go do katalogu w którym masz hlds.
http://www.sendspace.com/file/c2rabv
Pozdrawiam.
Poniżej masz link do ściągnięcia.
Wrzuć go do katalogu w którym masz hlds.
http://www.sendspace.com/file/c2rabv
Pozdrawiam.