Ustawienie czasu wy
-
ja nie jestem Sylwek tylko osoba, której podziekowałem, za to że zobaczyła mój post i bez problemu mogła pomóc.bez zadnej łopatologii tylko jak człowiek. fnmirk-zawsze mozna nick zmienic.ja tez przyznaje sie do błedow i tez lubie ludziom pomagac ale niektórzy ze swoja madroscia to juz przesadzaja.koniec tematu.
woocash255, dałem Ci pewne rady oraz gotowe polecenia do wklepania w konsoli. Wystarczyło, gdybyś poczytał sobie przez kilka(-naście) minut tą "instrukcję".
Tu naprawdę nie chodzi o to, że niektórzy uważają się za "drugich po Bogu". Ale razi nas gdy przy próbie pomocy słyszymy tylko gadkę w stylu "ale dajcie mi gotowe rozwiązanie, nie chce mi się czytać instrukcji".
Zupełnie inaczej zostałbyś potraktowany, gdybyś napisał posta w stylu:
A jak chcesz zobaczyć co znaczy niejasna odpowiedź, to wejdź sobie na elektroda.pl albo laki.dvhk.pl
Tu naprawdę nie chodzi o to, że niektórzy uważają się za "drugich po Bogu". Ale razi nas gdy przy próbie pomocy słyszymy tylko gadkę w stylu "ale dajcie mi gotowe rozwiązanie, nie chce mi się czytać instrukcji".
Zupełnie inaczej zostałbyś potraktowany, gdybyś napisał posta w stylu:
Ludzie na tym forum to nie helpdesk, kultury trochę (i myślenia)."czytałem man-a, ale nadal nie do końca rozumiem co mam zrobić, jak dokładnie powinien wyglądać parametr time"
A jak chcesz zobaczyć co znaczy niejasna odpowiedź, to wejdź sobie na elektroda.pl albo laki.dvhk.pl