Kadu, roz

Wszystko Off Topic
Rad
Member

Post autor: Rad »

Z drugiej strony, muszę mieć uruchomione dwa komunikatory, ponieważ wiekszość znajomych ma GG, a niektórzy Jabbera. Gdyby każdy miał Jabbera byłoby łatwiej :) .
winnetou

Post autor: winnetou »

Dziękuję...
7PGXW
Beginner

Post autor: 7PGXW »

A moim zdaniem bardzo dobrze. Niechaj padu będzie polskim standardem w zakresie IM, niech będzie kojarzone z dziećmi neo itp.
Chciałem zauważyć, że sam do niedawna używałeś gadu-gadu - czułeś się "dzieckiem neo"? ;)

Ja z gg po prostu nie korzystam. Od razu więcej czasu, nie denerwują mnie reklamy (a kiedyś tego nie było), znajomi, z którymi nie chce mi się gadać etc. Jak ktoś czegoś ode mnie chce, to dzwoni albo - jeśli mniej pilne - pisze mejla.
Awatar użytkownika
lis6502
Member

Post autor: lis6502 »

do niedawna używałeś gadu-gadu - czułeś się "dzieckiem neo"?
Czułem w kościach że ktoś się do tego przyczepi i że to będziesz Ty ;) Gwoli ścisłości: nie uważam że każdy użytkownik gg to dziecko neo, tak samo jak każdy kto ma Neostradę; wydaje mi się to jasne :) .
Jak ktoś czegoś ode mnie chce, to dzwoni albo - jeśli mniej pilne - pisze mejla.
Wychodziłem z tego samego założenia, ale zwiątpiłem jak dostałem maila o treści 'ej jak bendziesz to się odezwij do mnie, mam pilną sprawę'.
giaur
Member

Post autor: giaur »

I dzis znow to samo - wywala z serwera, komunikat ze nieprawidlowe haslo :/ Co prawda nie uzywam oficjalnego klienta ale od ludzi ktorzy uzywaja wiem, ze maja taki sam komunikat w oryginalnym kliencie.
Awatar użytkownika
lis6502
Member

Post autor: lis6502 »

Nic dziwnego, pewnie prężnie testują nowy system :-P
ODPOWIEDZ