Zainstalowałem sobie drugi raz serwer ponieważ po pierwszej instalacji coś było nie tak lecz teraz niestety nawet na czystym systemie wolno działa mi serwer.
Winą tego jest dany serwer który po pierwszej instalacji działał szybko czy tez złe ustawienie systemu?
Serwer jest z ovh.pl więc ja nic nie składałem. Za pierwszym razem działało dobrze potem coś się stało i cały czas mam jakieś obciążenie ram, a żaden proces nie jest uruchomiony. Przynajmniej jak uruchamiam top to nic nie obciąża tak bardzo pamięci.
Człowieku, litości. Po lekturze wróć do swoich _kilku_ tematów i wyedytuj te posty, bo nie każdy posiada szklaną kulę. Jak trafisz na jakieś forum gdzie pomagają za kasę, to zakładaj posty typu 'POMOCY, PROBLEM, GRAFA NIE CHODZI'; sypniesz groszem i powiedzą Ci "zrób to to i to i będzie chodzić". Tutaj minimum grzecznościowym jest chociaż garstka informacji, które strasznie cedzisz. W innym Twoim poście napisałem Ci to już, ale ostatni raz się powtórzę: przeczytaj podobne problemy innych i zadaj sobie trud uzupełnienia postów o kilka informacji.
Barti, ja też prosiłem o nie ,,mieszanie'' z tematami. Jeżeli masz taki bałagan na serwerze jak próbujesz zrobić na forum to nie dziw się że to nie działa. Uporządkuj rozwiązywanie swoich problemów. Grzeczność nakazuje przynajmniej odpowiedzieć na sugestie.