kiedy sie loguje wszystko śmiga jak trza, ale jak na 10 minut odejdę od kompa, to po odświeżeniu stromy musze sie od nowa logować, powiedzcie, czy to normalne ? Kaka, i Debian są cale dnie zalogowani, ja tez chce
Czemu mnie wywala z forum co kilka minut ??
-
dzidzius80
- Beginner
Czemu mnie wywala z forum co kilka minut ??
Tak wiec.
kiedy sie loguje wszystko śmiga jak trza, ale jak na 10 minut odejdę od kompa, to po odświeżeniu stromy musze sie od nowa logować, powiedzcie, czy to normalne ? Kaka, i Debian są cale dnie zalogowani, ja tez chce
dzidzius80, ach o to Ci chodzi
Myślałem, że wywala Cię z Debiana, dlatego powiedziałem, żebyś temat założył
Ale skoro o to chodzi, to temat do Luźnych (sorry).
Wybierz zaloguj i tam masz coś w stylu Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie daj "ptaka" tam
Pozdrawiam.
PS: chcesz mnie dogonić w godzinach?
kiedy sie loguje wszystko śmiga jak trza, ale jak na 10 minut odejdę od kompa, to po odświeżeniu stromy musze sie od nowa logować, powiedzcie, czy to normalne ? Kaka, i Debian są cale dnie zalogowani, ja tez chceeeee![]()
Wybierz zaloguj i tam masz coś w stylu Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie daj "ptaka" tam
Pozdrawiam.
PS: chcesz mnie dogonić w godzinach?
-
dzidzius80
- Beginner
Raczej łatwo nie będzie, ale możePS: chcesz mnie dogonić w godzinach?![]()
Komp z którego pisze i tak jest podpięty 24/24.
Po prostu sie nie wyloguje, a poza tym, jestem technikiem w asocjacji kulturalnej, gdzie można tez z netu za darmo korzystać, i mam zamiar wywalić Winde z wszystkich komputerów publicznych jakie mamy, a do tego musze jeszcze długo Debianka postudiować, wiec siedzę na forum, i czytam, i czytam.
a adminem serwerów zawsze chciałem zostać