Szukam oprogramowania do zarzadzania projektami, z mozliwoscia tworzenia mindmap oraz eksportem/importem zadan pomiedzy elementami skladowymi. Jak narazie kozystam z freeminda, kontakt'a, planner'a i kmail'a, jednak przy wiekszych projektach pojawiaja sie problemy techniczne i oraganizacyjne bo poprostu pojawia sie za duzo informacji.
Prosze o podpowiedzi jakiego typu oprogramowanie znacie, z czego kozystacie, co polecacie, chodzi glownie o oprogramowanie floss ale jesli ktos zna jakies platne (dostep przez www) rozwiazania rowniez poprosze o podanie.
Prosze o pomoc i podanie nazwy softu a sam juz reszte sprawdze ;-) Dodam rowniez, ze caly czas sprawdzam google i szukam. Wiem jednak, ze bardzo czesto jedno Wasze slowo moze szybko rozwiazac wszelkie problemy :-) Dlatego prosze o pomoc.
Oprogramowanie do zarzadzania projektem
-
- Senior Member
Witam,
Przyznam ze Linuksa uzywam czysto domowo, wiec nie mam zadnych doswiadczen z praca zespolowa w tym srodowisku, ale z ciekawosci rzucilem okiem w net... Moze jakies natchnienie znajdziesz tu i tu...
Przyjrzalbym sie tez rozwiazaniom proponowanym przez Red Hata i Novella, w koncu to ich dzialka i moze cos ciekawego da sie podejrzec
Przyznam ze Linuksa uzywam czysto domowo, wiec nie mam zadnych doswiadczen z praca zespolowa w tym srodowisku, ale z ciekawosci rzucilem okiem w net... Moze jakies natchnienie znajdziesz tu i tu...
Przyjrzalbym sie tez rozwiazaniom proponowanym przez Red Hata i Novella, w koncu to ich dzialka i moze cos ciekawego da sie podejrzec