Cóż - bez obrazy ale stronka wyglada jak śmietnik - nawet głupich reklam google administracja nie potrafiła dopasować do wyglądu strony.
Phantox, lepiej sie zajmij czymś bardziej konkretnym. Reklamowanie for tworzonych przez dzieci nie jest zbyt ambitne, ani nie przynosi dobrej sławy :mrgreen:
Specjali
Chyba jednak jest coś w tym racji. Dzięki wam teraz trochę inaczej zacząłem patrzeć na to wszystko i chyba pisanie postów na tym forum będzie jednak stratą czasu. Poszukam jakiegoś innego miejsca dla mnie.
Może wy moglibyście podać mi namiary na jakieś fora o komputerach, na których warto się zarejestrować ?
A jeżeli w końcu znajdę czas aby zainstalować Debiana na nowym komputerze to i tutaj postaram się być bardziej aktywny ;-)
Może wy moglibyście podać mi namiary na jakieś fora o komputerach, na których warto się zarejestrować ?
A jeżeli w końcu znajdę czas aby zainstalować Debiana na nowym komputerze to i tutaj postaram się być bardziej aktywny ;-)
Phantox
Widzę, że próbujesz znaleźć swoje miejsce w sieci. Wiesz co, moim zdaniem powinieneś najpierw zrobić. Zacznij podróżować i poznawać świat i ludzi. A w międzyczasie napisz jakieś refleksje, podziel się własnymi doświadczeniami itp.
Popatrz na takie sprawy jak podpięcie się do jakiegoś projektu z większym dystansem --- zobaczysz więcej.
Pozdrawiam
Widzę, że próbujesz znaleźć swoje miejsce w sieci. Wiesz co, moim zdaniem powinieneś najpierw zrobić. Zacznij podróżować i poznawać świat i ludzi. A w międzyczasie napisz jakieś refleksje, podziel się własnymi doświadczeniami itp.
Popatrz na takie sprawy jak podpięcie się do jakiegoś projektu z większym dystansem --- zobaczysz więcej.
Pozdrawiam
Fajny pomysł z tym podróżowaniem :-). Szkoda tylko że w tej chwili jest to dla mnie niewykonalne. Chyba że to był jakiś, rodzaj metafory :-P.fnmirk pisze:Phantox
Pozdrawiam
A co do szukania miejsca w sieci, to jednak coś w tym jest :-).