Witam
Nigdzie nie znalazłem rozwiązania następującego problemu.
Jak wiadomo w Operze po najechaniu i klinięciu myszą przy lewej krawędzi ekranu - pojawia się panel boczny. Natomiast jest problem gdy jest uruchomiony Compiz-fusion bo wtedy panel się nie uruchamia przy samej krawędzi ekranu tylko trzeba myszką wcelować kilka pikseli obok - strasznie wkurzające więc uruchamiam panel przez F4 - ale to nie to samo. Próbowałem różnych ustawień z szerokością obramowań w emeraldzie ale to nic nie zmienia. Ma ktoś na to sposób?
Panel boczny w Operze i Compiz-Fusion
Niestety trzeba z tym sie nauczyc zyc albo compiz i opera bez krawedzi, albo opera z krawedzia przelaczajaca bez compiza ;/. Od miesiecy to jest sygnalizowane i w zasadzie nie bardzo wiadomo, kto powinien nad tym popracowac czy chlopaki od Compiza czy od Opery. I cos czuje, ze nikt tego nie rozwiaze.
Chyba, ze sie pojawily w kompizie jakies nowe parametu do ustawien, niestety nie mam obecnie zainstalowanego wiec trudno mi powiedziec.
Chyba, ze sie pojawily w kompizie jakies nowe parametu do ustawien, niestety nie mam obecnie zainstalowanego wiec trudno mi powiedziec.