[+] KDE - Nazwy ikon po prawej stronie

Ogólne pytania dotyczące systemu
stoper
Beginner

[+] KDE - Nazwy ikon po prawej stronie

Post autor: stoper »

Witam. Mam KDE 3.5.8 i mam pytanie: czy istnieje sposób, aby nazwy plików w okienku konqueror'a wyświetlały się po prawej stronie jak ma to miejsce w eksploatorze Windows? Standardowo wyświetlane są pod ikonką. Nie mam tu na myśli ustawienia zminimalizowanych ikon (drzewo), tylko naturalnej wielkości jak ma to miejsce w ustawieniach default'owych. Przeszukałem preferencje w centrum sterowania i konqurorze nie znajdując takiej opcji. Proszę o doradę.
Akkon
Junior Member

Post autor: Akkon »

stoper pisze:Przeszukałem preferencje w centrum sterowania i konqurorze nie znajdując takiej opcji
A przejrzałeś dokładnie menu Konqerora? Zapewne nie, bo gdybyś to zrobił, to wiedziałbyś, że menu Widok/Tryb widoku/Widok wielokolumnowy. Ewentualnie jakikolwiek widok w formie listy + Widok/Rozmiar ikon :-P
stoper
Beginner

Post autor: stoper »

Akkon pisze:
stoper pisze:Przeszukałem preferencje w centrum sterowania i konqurorze nie znajdując takiej opcji
A przejrzałeś dokładnie menu Konqerora? Zapewne nie, bo gdybyś to zrobił, to wiedziałbyś, że menu Widok/Tryb widoku/Widok wielokolumnowy. Ewentualnie jakikolwiek widok w formie listy + Widok/Rozmiar ikon :-P
Akkon - ale ze mnie gapaaa? Wstyd się przynać! Wielkie dzięki i stawiam "pomogł". Pozdrowienia.
ODPOWIEDZ