Witam.
Mam problem z paczką Automatix2. Wszystko ładnie się zainstalowało. Niestety przy uruchomieniu pojawia się komunikat:
This version of Automatix is for Debian 4.0r0 only
Obecnie mam stabilne wydanie Debiana Etch 4.0r2. Wcześniej wszystko działało bez problemu.
[+] Problem z Automatix2
-
- Senior Member
Hmmm,... chyba nie masz problemu z paczką Automatiksa2, tylko próbujesz jej używać do innej wersji niż ta, dla której została przygotowana ]http://www.getautomatix.com/forum/index ... owforum=49[/url] może coś Ci to pomoże.Diabołek pisze:Mam problem z paczką Automatix2. Wszystko ładnie się zainstalowało. Niestety przy uruchomieniu pojawia się komunikat:
This version of Automatix is for Debian 4.0r0 only
Obecnie mam stabilne wydanie Debiana Etch 4.0r2. Wcześniej wszystko działało bez problemu.
Może się czepiam, ale wydaje mi się by post otrzymał znak plusa (rozwiązany) powinien mieć w sobie to rozwiązanie, a nie link do innego forum, wystarczy, że na forum autamitixa przesuną ten post, zarchiwizują, zrobią cokolwiek i okaże się, że podany link nie działa i du.... zbita.Diabołek pisze:Pomogło wszystko działa
Zamieniłem odpowiedni wpis na
versions = (('6.06','6.06'),('6.10','6.10'),('7.04','7.04'),('4.0r2','4.0r0')) i działa.
Dzięki.