Problem z C++ w programie ANJUTA

Potrzebujesz pomocy z C, C++, perl, python, itp.
lucas080385

Problem z C++ w programie ANJUTA

Post autor: lucas080385 »

Witam serdecznie!

Mój problem jest następujący:
Kiedy programuje w Anjucie używając języka C jest wszystko OK, natomiast jeśli chcę stworzyć projekt w C++ (które wybieram oczywiście podczas tworzenia projektu) to nie tworzy mi żadnych plików oprócz main. Co może być tego przyczyną? Jeżeli ktoś używa tego środowiska to będę wdzięczny za kontakt.

Pozdrawiam
ponton
Beginner

Post autor: ponton »

A jakie jeszcze pliki ma tworzyć?
pietrzuch
Beginner

Post autor: pietrzuch »

No właśnie, ja nie widze tu nic złego, choć może nie jestem doświadczonym programistą.

A może chodzi ci o takie opcje jak w Devc++ pod Windowsem? Tak, że jak klikniesz sobie opengl to ci odrazu wszystkei biblioteki wczytuje i funkcje tworzy albo jak klikniesz na "graficzna aplikacja" to też odrazu ci wczytuje wszystko (funkcje odpowiedzialne za widoczne okienko).
lucas080385

Post autor: lucas080385 »

Niestety powinno być jeszcze kilka plików. Do projektowania interface'u używam oczywiście Glade'a. Po skończonej pracy nad kosmetyką zapisuje projekt Glade'a (tu nie popełniam błędów, żeby ktoś nie pisał głupich tekstów typU: "czy dobrze zapisujesz projekt?". tak dobrze). Wracając do tematu. Nie ma np. pliku callback.c i callback.h. Oprócz tego zawsze miałem jeszcze chyba z 5 automatycznie wykreowanych przez Anjute. Jeżeli ktoś ma o tym pojęcie to będę wdzięczny za pomoc.

Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ