¯al...
Przecież środowiska graficzne są takie same... Jak kde masz w ubuntu (powiedzmy 3.5.8) to tak samo będzie wyglądało kde na gentoo, debian, itd. z tą wersją

To samo masz z gnome, itp :-D. I koniec.
ja to wiem, ale draco twierdzi inaczej:qbsiu pisze:przecież ubuntu bazuje na debianie... więc raczej będzie podobne...
draco pisze:różnice są spore
pamiętam jak miałem mandrive. jednyną różnicę jaką zauważyłem między Mandriva z KDE i Kubuntu to.... że Zamiast Literki K i koła zębatego [kubuntu], (które było odpowiednikiem Start w Windzie), w Mandrivie był napis mandriva z gwiazdką.qbsiu pisze:Przecież środowiska graficzne są takie same... Jak kde masz w ubuntu (powiedzmy 3.5.8) to tak samo będzie wyglądało kde na gentoo, debian, itd. z tą wersjąmogą być małe modyfikacje - zmiana tapetki, czy them ogólny.
To samo masz z gnome
to nie jest żadna różnica.damianskulski pisze:pamiętam jak miałem mandrive. jednyną różnicę jaką zauważyłem między Mandriva z KDE i Kubuntu to.... że Zamiast Literki K i koła zębatego [kubuntu], (które było odpowiednikiem Start w Windzie), w Mandrivie był napis mandriva z gwiazdką.
Ubuntu bazuje na Debianie, ale to nie Debian.draco pisze:Ubuntu to nie Debian i vice versa,
podałem przykład tego co pisał qbsiu "mała modyfikacja".thalcave pisze:to nie jest żadna różnica.
Ubuntu to może nie Debian, ale jest do niego bardzo podobnythalcave pisze:Ubuntu bazuje na Debianie, ale to nie Debian