Najlepsza poczta

Wszystko Off Topic
mlyczek
Junior Member

Post autor: mlyczek »

Gmail.com - najlepsza poczta. Miałem kiedyś konto na gazecie, ale są problemy z zalogowaniem się na serwer pop3 no i reklamy, poza tym interfejs webowy dosyć nieprzyjemny - od dłuższego czasu nie modyfikowany. Na gmail.com interfejs jest prawie jak w jakimś programie pocztowym.
Arnvald

Post autor: Arnvald »

korzystałem z wp, interii, o2, ale od kiedy przesiadłem się na gmail już nie mam zamiaru zmieniać :)

Na liście brakuje mi takich serwerów jak fryzjerpolski.pl i ppr.pl ;)
Awatar użytkownika
paolus
Beginner

Post autor: paolus »

Witam
Najlepsza - gmail - zero spamu, maile nigdy się nie gubią i prawie 3 Gb na skrzynkę. Jedyny minus - trudno przesłać plik exe - trzeba spakować i dać hasło.
DadaD
Beginner

Post autor: DadaD »

Korzystałem i korzystam z wielu kont pocztowych, a na dzień dzisiejszy dla mnie z darmowych najlepszy i najwygodniejszy jest gmail.
Dobrym kontem jest również konto.pl niestety obecnie zapisy na nie są wstrzymane.
Przeanalizowałem inne konta:
polskie portalowe onet - brak spamu
wp - spam wyselekcjonowany dobrze
wielkość przesyłek do 20 MB

Jakość kont na polskich portalach wymienionych przeze mnie, znacznie się poprawiła, a użytkuję je od wielu lat, jedynie jak zwykle miałem problemy z logowaniem do gazeta.pl i tego nie polecam.

Pozdrowienia
dagome

Post autor: dagome »

Również kożystałem z wielu kont.

Obecnie mam również kilka, jednak tak naprawdę używam tylko dwóch: na wp.pl (najstarsze moje konto pocztowe i mam do niego sentyment ;) ) oraz gmail właśnie. Od kiedy założyłem na gmailu konto zapomniałem co to spam.
chyl-o
Junior Member

Post autor: chyl-o »

Ja korzystam z gmaila oczywiście, oraz z firmowego i prywatnego konta które stoją na własnym serwerze. Spamu nie dostaję, może poza jednostkami na gmaila.

gmail jako publiczna poczta rządzi :)
Awatar użytkownika
Yampress
Administrator

Post autor: Yampress »

tez mam gmail od ponad roku i jeszce ani jednego spamu nie dostałem :)
Jasiek P

Post autor: Jasiek P »

Pewnie że gMail :-D
Bober
Beginner

Post autor: Bober »

Pracuje na statku i licza sie praktycznie tylko platne konta email i gmail ktory jest traktowany na rowni z innymi platnymi serwerami.
stimpy

Post autor: stimpy »

GMail.

Miałem wcześniej konta na Interii czy O2, zasyfiały się niesamowicie spamem, natomiast GMail to potęga.

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ