[SOLVED] Fat & ntfss pod linuxem
[SOLVED] Fat & ntfss pod linuxem
mam kilka partycji pod fat32 i ntfs. linux ich nie czyta. wiem ze jest taka mozliwosc zeby dzialalo. moglby mi ktos opisac jak to zrobic
Maden, zobacz tu: http://debian.linux.pl/viewtopic.php?t=446 Naprawdę google to godna rzecz, warto się nauczyć używać je 
Pozdrawiam!

Pozdrawiam!
Maden, nie masz czasu czy chęci??
staram się często pomagać jeśli ktoś ma problemy,
ale jak czytam że komuś nie chce sie samemu poszukać/pomyśleć, to odechciewa mi już pomagać,
jeśli chcesz aby ktoś za Ciebie rozwiązał Twój problem bo Tobie się nie chce/nie masz czasu, to lepiej zatrudnij informatyka i mu zapłać.
My tu pomagamy, a nie rozwiązujemy problem za Ciebie.
nie chcę Cie zniechęcać czy coś takiego, ale jeśli nauczysz się samodzielnie rozwiązywać proste problemy (bo temat w necie był bardo dużo wałkowany) to potem będzie Ci o wiele łatwiej i będziesz bardziej dumny z siebie że potrafisz robić to samodzielnie
aloha
staram się często pomagać jeśli ktoś ma problemy,
ale jak czytam że komuś nie chce sie samemu poszukać/pomyśleć, to odechciewa mi już pomagać,
jeśli chcesz aby ktoś za Ciebie rozwiązał Twój problem bo Tobie się nie chce/nie masz czasu, to lepiej zatrudnij informatyka i mu zapłać.
My tu pomagamy, a nie rozwiązujemy problem za Ciebie.
nie chcę Cie zniechęcać czy coś takiego, ale jeśli nauczysz się samodzielnie rozwiązywać proste problemy (bo temat w necie był bardo dużo wałkowany) to potem będzie Ci o wiele łatwiej i będziesz bardziej dumny z siebie że potrafisz robić to samodzielnie

aloha