Neostrada bez abonamentu za telefon

Wszystko Off Topic
wenabdg
Beginner

Neostrada bez abonamentu za telefon

Post autor: wenabdg »

Wlasnie jak w temacie juz dosc dawno doszly mnie sluchy ze tepsa musi rozdzielic uslugi internetowe od telefonicznych. Uzytkownik neo bedzie mogl zrezygnowac z telefonu !!

To co ja znalazleem to ogolne informacje na ten temat

Kod: Zaznacz cały

http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=4638
czy ktos ma wiecej informacji na ten temat ?

Szczerze interesuja mnie informacje od tp

ale na stronie tepsy nic nie znalazlem (podobno jednak tam sa te informacje) i chodzi mi o konkrety a nie ogolne informacje jak w powyzszym artykule.

Pozdrawiam[/list]
Kaka'
Senior Member

Post autor: Kaka' »

wenabdg pisze:Wlasnie jak w temacie juz dosc dawno doszly mnie sluchy ze tepsa musi rozdzielic uslugi internetowe od telefonicznych. Uzytkownik neo bedzie mogl zrezygnowac z telefonu !!
Zrobić to na 99% będą musieli ale pewnie będą się odwoływać i takie tam, a to wszystko może długo potrwać.
wenabdg pisze: ale na stronie tepsy nic nie znalazlem (podobno jednak tam sa te informacje) i chodzi mi o konkrety a nie ogolne informacje jak w powyzszym artykule.
Nie dziw się, że nie piszą o tym na swojej stronie. Pewnie 70% użytkowników neo (jak nie więcej) nawet nie wie o tym wszystkim.

Ja nie mam neo i jestem zadowolony. ¯adnych limitów, żadnych problemów i nawet tanio. Za 1024 trzeba płacić 60 zł ale umowa jest bodajże na rok, bez żadnych limitów i co najważniejsze można sobie zmienić prędkość kiedy się chce! Tp przy tym kuleje w/g.

Pozdrawiam!
luck40
Beginner

Post autor: luck40 »

Niestety nie ma jeszcze oficjalnych info na ten temat
Zrobić to mają ale nie wiadomo kiedy ;/
Kaka'
Senior Member

Post autor: Kaka' »

Z tego co wiem to mieli oni przekazać jakieś dokumenty (już to podobno zrobili). Teraz czekają na wyrok (czy jakoś tak) ale na 100% będą się od tego odwoływać a co za tym idzie, długo to potrwa.

Pozdrawiam!

[ Dodano: 2006-11-29, 14:52 ]
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=5482
ODPOWIEDZ