Nie. GeForce 6600 i direct rendering na YES.Deathman pisze:GIGABYTE, jaka karta graficzna? Radeon jakis?..
Compiz Fusion - Jak zdoby
Kod: Zaznacz cały
aptitude install gtk-engines-pixmap
[quote="Macius"]No ja bym chetnie tez sprawdzil ale mam maly problem ]
Ja tez ma Sida i mam dokladnmei takie samo jadro i po zainstalowaniu sterwonikow najnowszych dostepnych jakie sa to bodajrze 100.14.11 w wersji patched i po zrobieniu wszystkiego jak w tym HowTo w pierwszym poscie zapewniam ze nei powinienes miec problemow zwlaszcza na tej karcie ja mam 6800 GS i chodzi jak ta lala. A co do starszych jader i procesorow 32 bitowych to nie zgadzam sie z tym, wczeniej mialem etcha z kernelem 2.6.18-4 i nie mialem problemow z najnowszymi sterownikami i fusionem chodzilo dokladnei tak samo i gdybym nie musial nie zmienial bym kernela,
Ja tez ma Sida i mam dokladnmei takie samo jadro i po zainstalowaniu sterwonikow najnowszych dostepnych jakie sa to bodajrze 100.14.11 w wersji patched i po zrobieniu wszystkiego jak w tym HowTo w pierwszym poscie zapewniam ze nei powinienes miec problemow zwlaszcza na tej karcie ja mam 6800 GS i chodzi jak ta lala. A co do starszych jader i procesorow 32 bitowych to nie zgadzam sie z tym, wczeniej mialem etcha z kernelem 2.6.18-4 i nie mialem problemow z najnowszymi sterownikami i fusionem chodzilo dokladnei tak samo i gdybym nie musial nie zmienial bym kernela,
Ja mam athlona 3200XP+ sterowniki najnowsze ale nie patched bo do tego jadra nie potrzeba zeby sie wlaczyly xy w sumie jak zmienie na aiglx to i tak moge wlaczyc xy ale tylko gnoma i to recznie wydaje mi sie ze musi byc inne rozwiazanie jak zmiana sterownikow. Grafike mam 7300GT wiec tez nie powinna miec problemow 

U mnie na tym jajku normalne stery nie patched nie chcialy sie instalowac, ale po zainstalwoaniu i automatycznej konfiguracji xorg.conf i dodaniu odpowiednich wpisow do niego nie mam problemow wszystko smiga. Jedno pytanie logujesz sie atomatycznie i czy przy probie wyboru kde odpala ci sie czy nie ??
Jest tak jesli nie zmienialem nic w xorgu to normalnie wlancza sie kdm i sie loguje a jesli zmienilem wpisy i wlanczam to musze sie zalogowac w konsoli wpisac startx i dopiero wlancza sie gnome. Mam kernela 2.6.22 a nie 21 w tym drugim tez sterow nie moglem zainstalowac az do 22wersji dziala normalnie oprocz xow
Ja mam sterowniki cytuje z nvidia-settings
ale dalej jest ten sam błąd.
Doinstalowałem tenvidia-settings pisze:NVIDIA Driver Version: 1.0-8776
Kod: Zaznacz cały
gtk-engines-pixmap