problem z netem

Wszystko związane z jądrem systemowym, sterownikami, sprzętem itp.
jonson98

problem z netem

Post autor: jonson98 »

jestem nowym uztkownikiem debiana i nie ma w nim internetu ponieważ niewiem jak zainstalować karte radiowa tp linka proszę o podpowiedz co musze sciągnąć aby uruchomić internet karta na chipie atherosa
jonson98

u mnie to nie działa czły czas jakieś błedy sypie a nie ma paczjki która by dało sie zainstalować synapticiem ?
jang
Beginner

Post autor: jang »

jonson98 pisze:u mnie to nie działa czły czas jakieś błedy sypie
Tu na forum chyba panuje jakaś zaraza, jakiś czas temu wszystkim naraz popsuły się szklane kule.
Jak chcesz żeby Ci ktokolwiek pomógł to przeczytaj jeszcze raz te tematy które podałem (i nie tylko te) i zastanów się dlaczego (na podstawie czego) ktokolwiek był w stanie pomóc tym którzy o tą pomoc prosili.

Pozdrawiam
jonson98

no jasne sami rozwiazali swoje problemy nic dziwnego to po co to forum żeby napisać o własnym problemie i 2 posty niżej napisać jak go rozwiązać
jang
Beginner

Post autor: jang »

1. NIE PYSKUJ
2. Nikt z nich nie rozwiązał niczego sam tylko ktoś im w tym pomógł
3. Jak nie umiesz czytać i myśleć to do zerówki
mlyczek
Junior Member

Post autor: mlyczek »

jonson98 pisze:to po co to forum żeby napisać o własnym problemie i 2 posty niżej napisać jak go rozwiązać
żeby następny ktoś, kto ma taki sam problem już wiedział jak go rozwiązać.

Sądząc po Twojej wypowiedzi, widzę, że nie czytałeś regulaminu, więc zrób to i stosuj się do niego, bo zobowiązałeś się do tego rejestrując się na forum.
ODPOWIEDZ