Chyba troche sie pospieszylem bo zanim odpisales zdazylem juz zmienic wpis w source.list
Zaraz potem pokazal sie komunikat ze znaleziono aktualizacje i je zainstalowalem... bylo tam cos z shame wiec domniemam ze z nowego repo sciagnelo.
Moj compiz-fusion instalowany byl na podstawie Twojego (Deathman) posta z paczek kolejno:
compiz-fusion-all:
Wymaga: compiz-core, ale nie jest on przeznaczony do instalacji
Wymaga: compiz-plugins, ale nie jest on przeznaczony do instalacji
Wymaga: compiz, ale nie jest on przeznaczony do instalacji
Wymaga: compiz-gnome, ale nie jest on przeznaczony do instalacji
Wymaga: compiz-kde, ale nie jest on przeznaczony do instalacji
Wymaga: libdecoration0, ale nie jest on przeznaczony do instalacji
Wymaga: libdecoration0-dev, ale nie jest on przeznaczony do instalacji
Wymaga: libcompizconfig0, ale nie jest on przeznaczony do instalacji
Wymaga: libcompizconfig0-dev, ale nie jest on przeznaczony do instalacji
Wymaga: libcompizconfig-backend-gconf, ale nie jest on przeznaczony do instalacji
Wymaga: libcompizconfig-backend-kconfig, ale nie jest on przeznaczony do instalacji
Wymaga: python-compizconfig, ale nie jest on przeznaczony do instalacji
Wymaga: compizconfig-settings-manager, ale nie jest on przeznaczony do instalacji
Wymaga: compiz-fusion-plugins-main, ale nie jest on przeznaczony do instalacji
Wymaga: compiz-fusion-plugins-extra, ale nie jest on przeznaczony do instalacji
Wymaga: compiz-fusion-plugins-unsupported, ale nie jest on przeznaczony do instalacji
Wymaga: emerald (>=0.3.0+git20070621). ale ma być zainstalowana wersja 0.2.0~0beryl1
Wymaga: libemeraldengine0 (>=0.3.0+git20070621). ale ma być zainstalowana wersja 0.2.0~0beryl1
Wymaga: libemeraldengine-dev, ale nie jest on przeznaczony do instalacji
Wymaga: fusion-icon, ale nie jest on przeznaczony do instalacji
Wymaga: compiz-fusion-plugins-unstable, ale nie jest on przeznaczony do instalacji
Dodałem do repro zanim zacząłem próbę instalacji. Z tych paczek to tak pierwsza poszła, nie ma compizconfig... a trzecia wywala błąd
podobny do opisanych wcześniej. apt-get update wiem jak się robi
może ma to coś wspólnego z tym ze mam berylka postawionego 0.o
Ehh...najpierw trzeba usunac beryla i jego configi....Potem usun wszystko co jest zwiazane z compizem i zainstaluj na czysto Fusiona z tych paczek co podalem.....
Następujące pakiety mają niespełnione zależności:
compiz-core: Wymaga: libc6 (>= 2.6-1) ale 2.3.6.ds1-13 ma zostać zainstalowany Wymaga: libxdamage1 (>= 1:1.1) ale 1:1.0.3-3 ma zostać zainstalowany
Wymaga: libxml2 (>= 2.6.29) ale 2.6.27.dfsg-1 ma zostać zainstalowany
Wymaga: libxrandr2 (>= 2:1.2.0) ale 2:1.1.0.2-5 ma zostać zainstalowany