Nowa odsłona
Re: Nowa odsłona
Pracujemy cały czas nad tym.
br chodzi przyzwoicie
- sinplez1y1
- sinplez1y1
@Yampress a gdzie stary blog? Tak patrzę i przepadł a tam fajne rzeczy były, nawet jak popkorn robić XD
Zmieniliśmy silnik forum z vbiuletin. Do nowego silnika nie ma jak na razie ciekawego/odpowiedniego skryptu/wtyczki bloga, którą moglibyśmy odpalić, a tą którą mamy próbujemy scalić aby w miare dobrze działała...
Baza bloga jest zarchiwizowana więc "nie lękaj się", ta wiedza nie przepadła.
Cześć swoich wpisów umieściłem w dziale howto viewforum.php?f=28
Baza bloga jest zarchiwizowana więc "nie lękaj się", ta wiedza nie przepadła.
Cześć swoich wpisów umieściłem w dziale howto viewforum.php?f=28
- LordRuthwen
- Moderator
Rozjechały się style, przepraszam, moja wina, podczas aktualizacji skryptu nie wziąłem uwagi zmiany wersji silnika, a nie wszystkie wgrane są z nim kompatybilne. Problemów nie zauważyłem, bo akurat ten, którego ja używam działa poprawnie 
Poprawię dziś.
Co do bloga, ja też bardzo chętnie widziałbym go z powrotem, ale jak napisał Yam, ciężko znaleźć coś dobrego, testujemy obecnie jedno rozwiązanie, zobaczymy jak zadziała.
========== edit
doinstalowałem style zgodne z obecnym skryptem

Poprawię dziś.
Co do bloga, ja też bardzo chętnie widziałbym go z powrotem, ale jak napisał Yam, ciężko znaleźć coś dobrego, testujemy obecnie jedno rozwiązanie, zobaczymy jak zadziała.
========== edit
doinstalowałem style zgodne z obecnym skryptem
Pomarudzę trochę
da się wgrać jakieś motywy bardziej przyjazne oczom? Przy których nie będę płakać siedząc dłużej niż kilka minut? Tylko jeden ciemny jest, a i tak daleki od komfortu.

Na tą wersje forum, którą niedawno wrzuciliśmy nie ma za dużo skórek. Musimy poczekać aż coś ciekawego potworzą/zaktualizują. To zupełnie nowy silnik. W przypadku poprzedniego silnika było co wybierać, a tu ...
- sinplez1y1
To fajnie, że bloga nie dopadła entropia 
Panowie a da się przywrócić listing najnowszych wątków? znikł jakoś

Panowie a da się przywrócić listing najnowszych wątków? znikł jakoś