Sid to Unstable...Lenny to testing....A ja tak naprawde mam Lenny/Sid z paczkami z Experimentala ...no w kazdym bądź razie nie klocmy sie o to, tylko bierz sie do instalacji CF :mrgreen:
Ach pozwolę sobie jeszcze jednego posta napisać. Otóż właśnie kończy mi ściągać Ubuntu Flaworny Flumar 7.05 jako że pod tym Ubunciakiem można bez problemu zainstalować CF. Dla niektórych Compiz/Beryl => CF to bajery niepotrzebne tak wiem, ale ja sobie bez niego życia nie wyobrażam ponieważ ma kilka funkcji które przyspieszają mi moją codzienną prace na komputerze i oprócz tego staje się przyjemniejsza. Po prostu dostrzegam same plusy tych cukierkowych bajerów. Jednak tak siedzę i myślę że trudno by mi było porzucić starego dobrego Debiana Etch (już wywaliłem :-( )na rzecz Ubuntu :-/ No i moje pytanie. Czy wersja Debian Lenny - testowa pozwoli cieszyć się Compiz Fusion? Bo w kolejce w mym menedżerze pobierań czeka właśnie Debian Lenny :-D
Deathman, to repo co podałeś i rzekomo korzystasz do CF NIE DZIA£A! Kaka', skoro tak zachęcasz do instalowania, to podziel się repo do CF, a najlepiej wklej swoje sources.list :-)
O dziękuję bardzo. Jednak pobiorę Debian Lenny (testing) przyznam że odkąd używałem Debiania nie zrobił mi kuku ani razu tak jak Ubuntu i dla tego pragnę przy nim pozostać. Pomimo tego że nie posiada tylu graficznych instalatorów co Ubuntu (np. UbuNeo) wolę w konsoli sobie pogrzebać :-P
PS.: Deathman, a co do sesji dodać aby automatycznie startował CF?