co
coś do ściągania plików mp3
mam pytanie o jakies program do sciagania muzyki obojetnie i latwo do instalacji prosil bym o opis instalacji i deb lub link obojetne
Ja używam i polecam Nicotine+.
Przy okazji mam małe pytanie. Chyba za małe, żeby tworzyć osobny temat. Wie ktoś jak podmienić ikony Nicotine+ w obszarze powiadamiania? W opcjach programu jest do wyboru folder z własnymi ikonami. Tylko nie wiem jaką mają mieć nazwę pliki, żeby podmienić Connected, Disconnected i Away z Trayicon. Udało mi się tylko podmienić ikony stanu.
// Dobra, udało mi się znaleźć te nazwy plików. Dodali opis do Wiki.
Przy okazji mam małe pytanie. Chyba za małe, żeby tworzyć osobny temat. Wie ktoś jak podmienić ikony Nicotine+ w obszarze powiadamiania? W opcjach programu jest do wyboru folder z własnymi ikonami. Tylko nie wiem jaką mają mieć nazwę pliki, żeby podmienić Connected, Disconnected i Away z Trayicon. Udało mi się tylko podmienić ikony stanu.
// Dobra, udało mi się znaleźć te nazwy plików. Dodali opis do Wiki.
dołączam się do pytania, mi też amule śmiga już od paru miechów.mlyczek pisze:Hmm, używałem amula i było ok. Możesz napisać dlaczego tak myślisz? Ciekawi mnie to, bo nie chciałbym sobie czegoś skopać w systemie jeżeli amule to robi, bo nic takiego nie zauważyłem.Deathman pisze:Akurat amule to nie jest za dobra opcja. Lepiej już sobie emule'a pod winem puścić..
mlyczek amule niczego w systemie nie skopie...ale jest niewydajny, czesto wylaczal sie u mnie bez zadnych przyczyn, zakladki nie dzialaly...Rozne rzeczy sie z nim dzialy, zadne reinstalacje nie pomagaly itd. Dla porównania wpisując daną fraze w amulu miałem 7 wyników, w emulu miałem ponad 80.... :-/
-