Kernel Ci się posypał, a Ty chcesz coś łączyć. Co do samego błędu, to jakieś własne jajko? Bo ten błąd IMO jest znany. Jeśli to jądro z Debiana to zrób własne najnowsze i jak coś wyskoczy to zgłoś to na mailinglistę kernel.orgXinill pisze:Telefon: Nokia E50, z symbianem.
dmesg:Tyle starczy? :->------------[ cut here ]------------
kernel BUG at mm/slab.c:595!
[...]
[...]
To teraz...... tylko pozostaje coś zrobić żeby połączenie działało stabilniej? Tylko co?
GPRS Easy Connect
-
Nie wiem, może to była wina tego że byłem w Warszawie a bateria była słabo naładowana - teraz właśnie siedzę w Ostródzie 30km od Olsztyna z komórką podłączoną do ładowarki, i wszystko śmiga. :>
Maciek->Nie zauważyłem, żeby cokolwiek mi się posypało, więc chyba nie zdziwisz się jeśli powiem że nie mam ochoty uczyć się na siłę robienia własnego jaja.
A jądro jest jak najbardziej Debianowe, sam nie przekompilowywałem, nawet nie umiem szczerze mówiąc. :-)
Maciek->Nie zauważyłem, żeby cokolwiek mi się posypało, więc chyba nie zdziwisz się jeśli powiem że nie mam ochoty uczyć się na siłę robienia własnego jaja.

A jądro jest jak najbardziej Debianowe, sam nie przekompilowywałem, nawet nie umiem szczerze mówiąc. :-)