Szukam najlepszego środowiska do wirtualizacji pod 7.8. Na Windowsie używam VirtualBoxa. Głównie chodzi mi żeby odpalić sobie windowsa 8.1 zwirtualizowanego i może na nim pograć, chociaż nie mam pojęcia jak to wygląda z wydajnością, co polecacie? Virtualbox czy coś innego?
Najlepsze
Najlepsze środowisko do wirtualizacji Debian Wheezy
Jako, że jest to mój pierwszy post na forum to Witam wszystkich 
Szukam najlepszego środowiska do wirtualizacji pod 7.8. Na Windowsie używam VirtualBoxa. Głównie chodzi mi żeby odpalić sobie windowsa 8.1 zwirtualizowanego i może na nim pograć, chociaż nie mam pojęcia jak to wygląda z wydajnością, co polecacie? Virtualbox czy coś innego?
ja polecam virtualboksa w miarę prosty w obsłudze (wszystko można wyklikać sobie, no i ma kilka przydatnych rzeczy i ficzerów..Wirtualizacja windowsa w celu gry..no nie wiem czy to dobry pomysł...jeżeli myślisz o jakiś najnowszych, wymagających gierach to raczej odpada natomiast w pasjansa czy quaka3 a i owszem;>