Strona IP check
Kontrast idzie mi znowu w monitorze na max opcje skaczą i znowu ta lokalizacja inna ta sama. Nawet z zasilania wyłączyć nie mogę. Przyciski monitor nie reaguje.
Teraz to na windowsie siedzę akurat przeinstalowałem system nawet coś mi odbiło i zrobiłem dyskowi zerowy format wczoraj coś po podłączeniu netu mi tak na momęt migneło to menu od monitora a dzisiaj wyskauje co chwile. No i ta lokalizacja zmieniona bo nie ma firmy co palety robi. No i nie wiem czy monitor siada czy ktoś się bawi i mnie nęka zaraz zobaczę czy na debianie to samo będzie.
Teraz to na windowsie siedzę akurat przeinstalowałem system nawet coś mi odbiło i zrobiłem dyskowi zerowy format wczoraj coś po podłączeniu netu mi tak na momęt migneło to menu od monitora a dzisiaj wyskauje co chwile. No i ta lokalizacja zmieniona bo nie ma firmy co palety robi. No i nie wiem czy monitor siada czy ktoś się bawi i mnie nęka zaraz zobaczę czy na debianie to samo będzie.
Chce tylko napisać jeszcze że znalazłem stronkę predkosci.pl która pokazuje kto jest właścicielem adresu IP no i to mój dostawca internetu ma tam jakiś server ale nie wiem czego mnie tak puszczają przez pół polski. No i to jakaś wieś z czterema chałupami i szkołą.(sama stronka bardzo fajna wiele innych rzeczy można sprawdzić)